Neler Yeni

Tıraş makinesi önerisi 1-1.5k civarı

Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Paşadöner
Merhaba arkadaşlar tıraş makinesi önerisi yapabilir misiniz bütçe 1. 1.5k arası sadece yüz için istiyorum ve jilet gibi almasını 2 günde bir jilet vuruyorum ve cilt için de pek iyi olurmuyor bu ondan dolayı jilet gibi almasını tüm yüz için özellikle yanak tarafındaki ince tüyleri bile jilet gibi almasını istiyorum siz ne önerirsiniz

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
Muhammed efe
Merhaba arkadaşlar tıraş makinesi önerisi yapabilir misiniz bütçe 1. 1.5k arası sadece yüz için istiyorum ve jilet gibi almasını 2 günde bir jilet vuruyorum ve cilt için de pek iyi olurmuyor bu ondan dolayı jilet gibi almasını tüm yüz için özellikle yanak tarafındaki ince tüyleri bile jilet gibi almasını istiyorum siz ne önerirsiniz

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem
Bir bıçak yaklaşık 4 ay gidiyor ben şu an kullandığım bıçak ile 5. ayıma girdim fakat benim sakallar o kadar gür değil. Bu attığım linktekinden 2 bıçak çıkıyor bir de vücut başlığı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saç için de yazıyor hocam sadec yüz bölgesi için sakal ve sakal üstü İnce tüyler için sinek kaydı alabilecek bir model düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir bıçak yaklaşık 4 ay gidiyor ben şu an kullandığım bıçak ile 5. ayıma girdim fakat benim sakallar o kadar gür değil. Bu attığım linktekinden 2 bıçak çıkıyor bir de vücut başlığı.

Özelkikle tam sıfır jilet traşı ayarında denilerek aldık ama sıfır olmuyor,Ama kullanımı rahat şöyle bir yorum var fiyatı 1.600 lere flan çıkarırsam ne önerebilirsiniz

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
Muhammed efe
Saç için de yazıyor hocam sadec yüz bölgesi için sakal ve sakal üstü İnce tüyler için sinek kaydı alabilecek bir model düşünüyorum
Kanka hepsine saç için yazıyorlar orası fark etmiyor. Ense makinesi yazanda sadece ensede kullanılmıyor mesela. Ben jilet kaydı olmasın diye okumuşum. Silindir kafalaı alman lazım jilet gibi istiyorsan.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,742
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Powertec 758 var memnunum

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özelkikle tam sıfır jilet traşı ayarında denilerek aldık ama sıfır olmuyor,Ama kullanımı rahat şöyle bir yorum var fiyatı 1.600 lere flan çıkarırsam ne önerebilirsiniz
Hocam aynı ürün ben de var ben memnunum jilet gibi sinek kaydı yapmasa da gayet iyi kesiyor. Başka önerebileceğim yok ama youtube'dan bakabilirsiniz, gözünüze kestirdiğiniz modelleri de forumlarda aratıp yorumlara bakarsınız.

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Discord
vazgecmek

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Discord
vazgecmek
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Paşadöner
ilk attığımla aynı reis, sorun varsa sorabilirsin aktif kullanıyorum
Hocam sakalı vs. Nasıl alıyor birde sakal üstünde oluyor ya göz altı yanak cevresinde ince tüyler onları da alabiliyor mu sonra 3 bıçağı var galiba yanında bicak veriyorlarmo bıçakları kaç ay dayanıyor sonrasında 3 bicak kaça mal oluyor kullanmı zormu senin söylemek istediğin varsa birde iyi olur teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Paşadöner
Top Bottom