Neler Yeni

1k ya arctis 7 wireless ikinci el alınır mı??

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
arkadaşlar kulaklığın mikrofonu bozuk harici hiç sorunu yok kutu içeriği tam alınır mı??

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arctis 7+ var bende çok memnunum
kral sendede şey varmı sesi fullle alınca bi taraftan ses gelmeme? bide fiyatı iyi mi?? 3 yıllı kkulaklık fiyatı iyi geldiği için aldım.

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Musa Topçu
1k için iyi fiyat ben 2kya temiz arctis pro almıştım kulaklıklara özel yazılımını indir dehşet bir şey oluyor

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
1k için iyi fiyat ben 2kya temiz arctis pro almıştım kulaklıklara özel yazılımını indir dehşet bir şey oluyor
hocam mikrofon bozuk ama benim mikrofonuım var 3 yıllık kulaklık adam pedleri yeni değiştirmiş kullanmamış hiç. aldım bile. düzeltme fiyat 1250.

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Musa Topçu
hocam mikrofon bozuk ama benim mikrofonuım var 3 yıllık kulaklık adam pedleri yeni değiştirmiş kullanmamış hiç. aldım bile. düzeltme fiyat 1250.
Ses kalitesi olarak muazzam yazılım ile ses ayarları yap 3 profil var ben müzik sohbet ve oyun için

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
Ses kalitesi olarak muazzam yazılım ile ses ayarları yap 3 profil var ben müzik sohbet ve oyun için
benim aldıgım kulaklık iyi yani dimi ifyatına göre ? mikrofon çalışmıyo bide sesi tam fulleyince bi yerden ses gelmiyo ama çok az azaltınca düzeliyio o normal galiba.

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
hocam bir şey soracağım bi arctis 7p var bide arctis 7 var ama düz 7 nin videosunu bulamadım pek sizce pişman olmalımıyım aldığım için fiyat 1.250

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Musa Topçu

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
ikisi arasında pek fark yok
hocam sizce fiyatı iyi mi?? pedler yeni kutu içeriği tam tek mikrofon bozuk ama benim mikrofonum var. bide ses açma tuşunda fulleyince bi taraftan ses gelmiyo ama az azaltınca düzeliyor fiyat 1.250

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Musa Topçu
hocam sizce fiyatı iyi mi?? pedler yeni kutu içeriği tam tek mikrofon bozuk ama benim mikrofonum var. bide ses açma tuşunda fulleyince bi taraftan ses gelmiyo ama az azaltınca düzeliyor fiyat 1.250
fiyat güzel

Top Bottom