Hocam zaten artık güzel gözüken büyük bir kasa almak istiyorum fiyattan çok kasanın soğutması yeterlimi açısındanHocam öncelikle selamlar, şimdi bu soru aslında kişisel ve yanıtını kendin verebilirsin. Arkadaşlar gelip çok pahalı bir kasaya o kadar para verilir mi vs. diyecekler birazdan ama bunu attığına göre zaten bu bütçeyi verebiliyorsun bu kasaya. Şöyle düşünmen gerek, ben bu kasayı beğendim insanların fikrini de merak ediyorum ama bunu almayıp başka bir kasa alırsam içimde kalır mı ve pişman olur muyum sorusunu sor kendine. Çok güzel kasa, her zaman ilk beğendiğin şeyin arkasından koş
sunu onermek bıle saçma olmuşDragos Ocean Curved Pro 7x Argb Fan USB 3.0 750W 80+ White ATX Gaming ATX Bilgisayar Kasası Beyaz | Atom Bilişim
Dragos Ocean Curved Pro 7x Argb Fan USB 3.0 750W 80+ White ATX Gaming ATX Bilgisayar Kasası Beyaz ürünü en uygun fiyatlarla Atom Bilişim'de! Ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın.www.atombilisim.com.tr
kasanın kıvrımlı yapısı çok hoş duruyor psu veya fanları dahil etmiyorumsunu onermek bıle saçma olmuş
olabılır ama psu yu pek iç açıcı degil fan kalitesi bilinmiyor eger bütçesi yüksekse 420 mm saglayan kasa alması en iyisikasanın kıvrımlı yapısı çok hoş duruyor psu veya fanları dahil etmiyorum
haklısın zaten sadece dış görünüm için dedim fanlar ve psu iyi olduklarını sanmıyorumolabılır ama psu yu pek iç açıcı degil fan kalitesi bilinmiyor eger bütçesi yüksekse 420 mm saglayan kasa alması en iyisi
Öneriniz ne haf700 evo için bütce pek çıkmıyor 20k ayırdım kasayaPremium kasalardan en kötü kasa bu bence. Hem çok ağır, hem çok uğraştırıcı. Bu fiyat ve daha düşük fiyatlara bundan çok daha ergonomik ve kullanışlı kasalar mevcut. Asus ROG ürünlerine normalde bayılırım ama bu ürünle 2 bilgisayar toplamış biri olarak beğenmiyorum.
Öneriniz ne haf700 evo için bütce pek çıkmıyor 20k ayırdım kasaya