Neler Yeni

Cs 2 Kasa düştü nasıl nakite çevirebilirim?

Emektar PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Mesut hamamcı
Cs 2 den silah kasası düştü 120 dolar civarında. Bunu nasıl nakite çevirebiliriz. Bynogame gibi siteler kasa almıyor. Kasayı satıp silah alıp öle mi bynogame den satışa koyayım yoksa steam bakiyesi ile millete indirimli oyun mu alıp çevireyim?

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Steam bakiyesi uğraştırır. Direkt alıcı bulmaya çalışabilirsin, hakim değilim ancak muhtemelen discord ve facebook üzeri bununla ilgili gruplar vs vardır. Aman satışta dolandırılmamaya ekstra dikkat hocam. Hayırlı olsun

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
murat
dostum merhaba önceden başka sitelerde alışveriş yapmamışsın sanırım. en iyi şu an csfloat. oradan sat kimliğini doğrula 1 gün içerisinde geliyor para genelde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cs 2 den silah kasası düştü 120 dolar civarında. Bunu nasıl nakite çevirebiliriz. Bynogame gibi siteler kasa almıyor. Kasayı satıp silah alıp öle mi bynogame den satışa koyayım yoksa steam bakiyesi ile millete indirimli oyun mu alıp çevireyim?
anlık en ucuz fiyatı 86 dolar 83 dolardan buy order var direkt satılır

ayrıca belirtmeyi unutmuşum seni biri eklerse kasanı alayım tarzı vs onlar dolandırıcı oluyor sakın tanımadığın birini ekleme profil yorumlarına falan yazanları da ekleme

Ekler

• Screenshot_20241212_113553_CSFloat.jpg
    Screenshot_20241212_113553_CSFloat.jpg
    439.7 KB · Hit: 73

kaptraew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Metehan bahar
Bazı cs youtuberlarının discordunda güvenilir kişiler var önerirdim de yasaktır büyük ihtimal 30k+ satışım oldu dediğim kişilere. Eğer satıp yine skin almak istiyorsan arkadaşın dediği gibi csfloat,dmarket,gamerpay gibi siteleri kullanabilirsin. Ayrıca nadirende olsa loot.farm ve swap.gg gibi trade sitelerinde zararsız trade yapabilirsin.

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
murat
Bazı cs youtuberlarının discordunda güvenilir kişiler var önerirdim de yasaktır büyük ihtimal 30k+ satışım oldu dediğim kişilere. Eğer satıp yine skin almak istiyorsan arkadaşın dediği gibi csfloat,dmarket,gamerpay gibi siteleri kullanabilirsin. Ayrıca nadirende olsa loot.farm ve swap.gg gibi trade sitelerinde zararsız trade yapabilirsin.
skin almadan para çekilebiliyor kasayı sattıktan sonra yüzde 2 komisyon alıyor sadece csfloat dışındaki siteler aşırı alıyor

Emektar PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Mesut hamamcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Akşam evde bi deniyeyim bu siteleri

dostum merhaba önceden başka sitelerde alışveriş yapmamışsın sanırım. en iyi şu an csfloat. oradan sat kimliğini doğrula 1 gün içerisinde geliyor para genelde

anlık en ucuz fiyatı 86 dolar 83 dolardan buy order var direkt satılır

ayrıca belirtmeyi unutmuşum seni biri eklerse kasanı alayım tarzı vs onlar dolandırıcı oluyor sakın tanımadığın birini ekleme profil yorumlarına falan yazanları da ekleme
Bir de peki bu para bnm hesaba nasıl yatacak. Yabancı site mi burası

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Emre
Cs'de hala şey devam mı ediyor her hafta 4 hediyeden birini seçme oradan mı düştü size

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Yiğit Çelik
Bende de bıçak skini var 150 dolar civarı ediyor bu sitelerden direkt satabiliyor muyum csfloat falan parayı nakit çekmek istiyorum.

Emektar PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Mesut hamamcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ymree13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yunus Emre
ulan kaç aydır oynuyorum 1 dolar üstü kasa göremedim geçen de sildim sinirlenip. tekrar yükleteceksin bana:)

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
murat
Akşam evde bi deniyeyim bu siteleri

Bir de peki bu para bnm hesaba nasıl yatacak. Yabancı site mi burası
evet yabancı site öncelikle üye ol sonrasında kimlik doğrulama yapman gerekiyor doğrulaması tamamladıktan sonra satışını yaparsın iban bilgilerini girince de 1-2 gün içinde hesabına gelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,996
Üyeler
163,753
Son üye
mahmut89
Top Bottom