Cs 2 Kasa düştü nasıl nakite çevirebilirim?

Emektar PC

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
814
Cs 2 den silah kasası düştü 120 dolar civarında. Bunu nasıl nakite çevirebiliriz. Bynogame gibi siteler kasa almıyor. Kasayı satıp silah alıp öle mi bynogame den satışa koyayım yoksa steam bakiyesi ile millete indirimli oyun mu alıp çevireyim?

Steam bakiyesi uğraştırır. Direkt alıcı bulmaya çalışabilirsin, hakim değilim ancak muhtemelen discord ve facebook üzeri bununla ilgili gruplar vs vardır. Aman satışta dolandırılmamaya ekstra dikkat hocam. Hayırlı olsun

dostum merhaba önceden başka sitelerde alışveriş yapmamışsın sanırım. en iyi şu an csfloat. oradan sat kimliğini doğrula 1 gün içerisinde geliyor para genelde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cs 2 den silah kasası düştü 120 dolar civarında. Bunu nasıl nakite çevirebiliriz. Bynogame gibi siteler kasa almıyor. Kasayı satıp silah alıp öle mi bynogame den satışa koyayım yoksa steam bakiyesi ile millete indirimli oyun mu alıp çevireyim?
anlık en ucuz fiyatı 86 dolar 83 dolardan buy order var direkt satılır

ayrıca belirtmeyi unutmuşum seni biri eklerse kasanı alayım tarzı vs onlar dolandırıcı oluyor sakın tanımadığın birini ekleme profil yorumlarına falan yazanları da ekleme

Ekler

• Screenshot_20241212_113553_CSFloat.jpg
    Screenshot_20241212_113553_CSFloat.jpg
    439.7 KB · Hit: 122
Bazı cs youtuberlarının discordunda güvenilir kişiler var önerirdim de yasaktır büyük ihtimal 30k+ satışım oldu dediğim kişilere. Eğer satıp yine skin almak istiyorsan arkadaşın dediği gibi csfloat,dmarket,gamerpay gibi siteleri kullanabilirsin. Ayrıca nadirende olsa loot.farm ve swap.gg gibi trade sitelerinde zararsız trade yapabilirsin.

Bazı cs youtuberlarının discordunda güvenilir kişiler var önerirdim de yasaktır büyük ihtimal 30k+ satışım oldu dediğim kişilere. Eğer satıp yine skin almak istiyorsan arkadaşın dediği gibi csfloat,dmarket,gamerpay gibi siteleri kullanabilirsin. Ayrıca nadirende olsa loot.farm ve swap.gg gibi trade sitelerinde zararsız trade yapabilirsin.
skin almadan para çekilebiliyor kasayı sattıktan sonra yüzde 2 komisyon alıyor sadece csfloat dışındaki siteler aşırı alıyor

Akşam evde bi deniyeyim bu siteleri

dostum merhaba önceden başka sitelerde alışveriş yapmamışsın sanırım. en iyi şu an csfloat. oradan sat kimliğini doğrula 1 gün içerisinde geliyor para genelde

anlık en ucuz fiyatı 86 dolar 83 dolardan buy order var direkt satılır

ayrıca belirtmeyi unutmuşum seni biri eklerse kasanı alayım tarzı vs onlar dolandırıcı oluyor sakın tanımadığın birini ekleme profil yorumlarına falan yazanları da ekleme
Bir de peki bu para bnm hesaba nasıl yatacak. Yabancı site mi burası

Cs'de hala şey devam mı ediyor her hafta 4 hediyeden birini seçme oradan mı düştü size

Bende de bıçak skini var 150 dolar civarı ediyor bu sitelerden direkt satabiliyor muyum csfloat falan parayı nakit çekmek istiyorum.

ulan kaç aydır oynuyorum 1 dolar üstü kasa göremedim geçen de sildim sinirlenip. tekrar yükleteceksin bana:)

Akşam evde bi deniyeyim bu siteleri

Bir de peki bu para bnm hesaba nasıl yatacak. Yabancı site mi burası
evet yabancı site öncelikle üye ol sonrasında kimlik doğrulama yapman gerekiyor doğrulaması tamamladıktan sonra satışını yaparsın iban bilgilerini girince de 1-2 gün içinde hesabına gelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,615
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri