Neler Yeni

EN ÇOK PARA KAZANDIRACAK BÖLÜM

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Bilgisayar ve Donanım, Yapay Zeka, Yazılım, Çevrebirimleri
5 k ile giriliyor pilotaja hocam
5k ile giriliyor derken ? sonrasında ama ülke ülke dolaşıyorsun 5k yı 1 ay calıssa cıkartır
Mesaj otomatik birleştirildi:

5 k ile giriliyor pilotaja hocam
ben uni okumadıgım ıcın tam bılemıyorum ama pilotculukta ıyı para var dıyorlar benım eskı aklım olsa dırek pılot olmayı hedeflerdım doktorculuk vs de bıttı. Özelde degılsen bizim saglık merkezınde özel hekım var 120k para alıyor dıye duydum sadece duydum ama ne kadar gercek bılemıyorum saglık ocagı hekımı ustelık sonra özele gectı bızım oldugumuz yere 120 k ya antlasmıs devlette calıssan durum ıcler acısı

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Kadir
5k ile giriliyor derken ? sonrasında ama ülke ülke dolaşıyorsun 5k yı 1 ay calıssa cıkartır

ben uni okumadıgım ıcın tam bılemıyorum ama pilotculukta ıyı para var dıyorlar benım eskı aklım olsa dırek pılot olmayı hedeflerdım doktorculuk vs de bıttı. Özelde degılsen bizim saglık merkezınde özel hekım var 120k para alıyor dıye duydum sadece duydum ama ne kadar gercek bılemıyorum saglık ocagı hekımı ustelık sonra özele gectı bızım oldugumuz yere 120 k ya antlasmıs devlette calıssan durum ıcler acısı
5 k dediğim sıralama sınavda full yapman lazım yani

nigelhayesdavis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Arda
5 k dediğim sıralama sınavda full yapman lazım yani
Bu sene Girne Amerikan 23k ile almış. Ardından İstanbuldan Okan Üni 15k ile almış yanlış bilgi vermeyin. 90 TYT 70 AYT 90 OBP ile 24 YKS de ortalama 13k geliyor.

Doktorluk bitmiş. :D
En az kazanan 120.000 alıyor, onlarda dünyanın en rahat mesleklerinden biri bana göre Aile Hekimliği (Haftada 35 saat mesai ve bunun döner sermayesi de var).
120.000 kazanmayı kolay sanıyorsunuz herhalde. Türkiye halkının %90'dan fazlasının hane başı geliri 120.000 liranın altında...

Son düzenleme:

imZen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör, Kulaklık, Anime, Manhwa
Ülkedeki durumdan haberiniz yok galiba. İnsanlar "Ben tezek kurutma bölümü okudum işsiz kaldım" demiyor. İşsiz olanların çoğu iyi bir bölüm okuyup işsiz olduğu için isyan ediyor zaten.
hangi üniversitelerde okumuşlar peki o bölümü hocam
iyi bir üniversitede iyi bir bölümü okursan işsiz kalmazsın, çok zor işsiz kalman

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Kadir
Bu sene Girne Amerikan 23k ile almış. Ardından İstanbuldan Okan Üni 15k ile almış yanlış bilgi vermeyin. 90 TYT 70 AYT 90 OBP ile 24 YKS de ortalama 13k geliyor.

Doktorluk bitmiş. :D
En az kazanan 120.000 alıyor, onlarda dünyanın en rahat mesleklerinden biri bana göre Aile Hekimliği (Haftada 35 saat mesai ve bunun döner sermayesi de var).
120.000 kazanmayı kolay sanıyorsunuz herhalde. Türkiye halkının %90'dan fazlasının hane başı geliri 120.000 liranın altında...
Devlet için diyorum ben zaten babasının parası varsa niye çalışsın bu kadar hedefi paraysa gelip bana yalan yanlış bilgi vermeyin demeyin

nigelhayesdavis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Arda
Devlet için diyorum ben zaten babasının parası varsa niye çalışsın bu kadar hedefi paraysa gelip bana yalan yanlış bilgi vermeyin demeyin
Ahahshahahshah. Bunlar zaten %100 burslu sıralaması 1 kuruş ödemiyorsun. Burssuzlar (Ücretliler) 180.000 den 470.000'e kadar var.
1734196102892.png

Top Bottom