kullanıyor musun kankaAnka güzeldir 3d kolları var ve kumaş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl kanka memnun musunben kalitesini öneririm modelleri hakkında bilgim yok kendim 15li kullanıyom 5 senedşr
kullanıyor musun kankaAnka güzeldir 3d kolları var ve kumaş.
nasıl kanka memnun musunben kalitesini öneririm modelleri hakkında bilgim yok kendim 15li kullanıyom 5 senedşr
memnun olmadığımı önermem 5 sene oldu hala sıfır ayarındakullanıyor musun kanka
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl kanka memnun musun
Kullanıyorum, memnunum. Boy 1.95 kilo 115
valla giriş seviyeler hiç düzgün gelmiyor bana. İncecik taban kırılır gibi geliyor. Hele birde kiloluysan onlara hiç yaklaşmamak lazım.reis şey buldum xdrive 15'li oyuncu koltuğu buldum onu önerir misin
ne alınabilir kankavalla giriş seviyeler hiç düzgün gelmiyor bana. İncecik taban kırılır gibi geliyor. Hele birde kiloluysan onlara hiç yaklaşmamak lazım.
bütçen ne ?ne alınabilir kanka
Bizzat denedim çok sert ve konforlu değil. En üst modelini alıp iade etmiştim.Linçleyecekler fakat hawk kullanıcısı olarak bunu alın derim.
Hawk rahatlık anlamında, oturma yeri çok kötü
hangi ürününBizzat denedim çok sert ve konforlu değil. En üst modelini alıp iade etmiştim.
7-8bütçen ne ?
xdrive yada hawk iyi mi dostum ve hangi modelini önerebilirsinsakın almayın aldırtmayın kuzenim hawk aldı hawk buna bin basar paranıza yazık etmeyin aman beyler aşırı sert konforu sıfır kaç ay olmasına rağmen halen sert
xdrive'da kuzenimde vardı ciddiyim şu aldığım xprime ürününe verdiğim paraya pişman oldum xdrive rahattı hawkda kötü değildi sıralama olarak 1.xdrive 2.hawk derim. xprime direk hiç almam aldırmam sert yani sert sevenler alabilir..xdrive yada hawk iyi mi dostum ve hangi modelini önerebilirsin
anladım dostum teşekkür ederimxdrive'da kuzenimde vardı ciddiyim şu aldığım xprime ürününe verdiğim paraya pişman oldum xdrive rahattı hawkda kötü değildi sıralama olarak 1.xdrive 2.hawk derim. xprime direk hiç almam aldırmam sert yani sert sevenler alabilir..
hangi modeli vardı hocamxdrive'da kuzenimde vardı ciddiyim şu aldığım xprime ürününe verdiğim paraya pişman oldum xdrive rahattı hawkda kötü değildi sıralama olarak 1.xdrive 2.hawk derim. xprime direk hiç almam aldırmam sert yani sert sevenler alabilir..