Neler Yeni

Direksiyon sınavından kaldım

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
4 kere kalırsa ne oluyor ? Bir daha giremiyor mu ehliyete ?
Tekrardan başvuruyor ve sınavlara tekrardan giriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cumartesi günü direksiyon sınavına girdim ve paralel parkta kaldım. Paralel park yaparken tekerlekler sarı çizgiye değmedi. Heyecanlanacağımı düşünmüyordum ama heyecandan doğru düzgün uyuyamadım. Şimdi de ya 2. sınavdan da kalırsam diye düşünüyorum. Bir öneriniz var mı?
Yapmanız gereken pek bir şey yok hem park etme olayı tamamen ezbere dayalı nasıl kaldın?
Para yatırıp tekrardan 2 ders alacaksın ve sınava yeniden gireceksin. Bildiğim kadarıyla ek ücret verip ekstradan ders alınabiliyordu.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,563
İsim
uwu
Size nasıl vermiyorlar arabayı düz suremeyen anneme ehliyet vermişler arabayi annem sürünce araba çukurdan geçercesine sallanıyor 😂

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
Cumartesi günü direksiyon sınavına girdim ve paralel parkta kaldım. Paralel park yaparken tekerlekler sarı çizgiye değmedi. Heyecanlanacağımı düşünmüyordum ama heyecandan doğru düzgün uyuyamadım. Şimdi de ya 2. sınavdan da kalırsam diye düşünüyorum. Bir öneriniz var mı?
Er ya da geç olur kanka. Ben de senin gibi takıyordum. 4. hakkımda geçebildim. Biraz şans biraz da sürüş kabiliyetine bağlı. Ama stres yaparsan işin daha çok uzar.

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ensar
Arkadaşlar, 2. sınavı geçtim. Nüfus müdürlüğüne başvurdum ve geçici belge verdiler. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

sprinkie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
çağan yurtseven
Arkadaşlar, 2. sınavı geçtim. Nüfus müdürlüğüne başvurdum ve geçici belge verdiler. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
hocam konuyu hortlatıyorum paralel park bizim güzergahın son parkuru ve bugün paralel parktan çıkarken sürtmüşüm ve kaldım moralim acayip bozuldu ne önerirsiniz

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ensar
hocam konuyu hortlatıyorum paralel park bizim güzergahın son parkuru ve bugün paralel parktan çıkarken sürtmüşüm ve kaldım moralim acayip bozuldu ne önerirsiniz
Boş verin hocam, moralinizi bozmayın; ikinci seferde geçersiniz. Şu park olayındaki (içeride 2) manevra hakkı saçmalıktan ibaret. Sürücü bir kez fazla manevra yapsa ne olur, yapmasa ne olur? Zaten ezbere yaptırıyorlar. İmkanınız varsa, ehliyeti olan bir yakınınızın aracıyla parkurun boş olduğu bir zamanda gidip deneme yapabilirsiniz. Sınava gireceğiniz araçla aynı türde bir araçla (hatchback, sedan neyse) çalışmanız iyi olur. Tabii illa gerek de yok, zaten 2. sınavdan önce bir ders daha almanız gerekiyor. Kısacası, stres yapmayın, heyecanlanmayın; geçersiniz. Trafikte öyleleri var ki, yeni sürücü adaylarının çoğu trafikteki sürücülerin yarısından daha iyi araç kullanıyor ya da trafiktekiler gerçekten çok kötü kullanıyor. 😅

Top Bottom