Neler Yeni

Direksiyon sınavında ne yapmalıyım?

AhmetCan-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Ahmet Can

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Cengiz Han
Parklar biraz zor dubalar var ya unutuyorum bir de Babam çok sinirli ve sabırsız biri bir de babam anlayışlı da değil
Parklar zor biraz evet ama işte o gösterdikleri yerler hep sabit olduğu için ezber girebilirsin rahat şekilde. Ehliyeti kendin için alıyorsun. Babanı bu kadar kafana takma. Kendi hayatın bu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Cevahir
Parklar zor biraz evet ama işte o gösterdikleri yerler hep sabit olduğu için ezber girebilirsin rahat şekilde. Ehliyeti kendin için alıyorsun. Babanı bu kadar kafana takma. Kendi hayatın bu.
Ama babam öyle düşünmüyor kendini haklı buluyor senin hayatın demiyor bana

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Cengiz Han
Ama babam öyle düşünmüyor kendini haklı buluyor senin hayatın demiyor bana
Gir dene şansını kendini kasmadan stres yapmadan. Kalsan bile kafaya takma. İleride alırsın yine. Bir şekilde alınır. Babanı ikna etmeye çalış. Hayatı hep babana göre yaşamayacaksın sonuçta bunun bilincinde ol. Yapıyorsan bazı şeyleri kendin için yapmalısın bu saatten sonra.

Nukroyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Muhammed Enes ÜNAL
En önemli konu stres , stres yapmadığın sürece herşeyin üstesinden geliyorsun

Aykut D.

80+ Gold
18 yaşındayım şu an ehliyet alma sürecindeyim geçen şubat ayında 1 kez direksiyon sınavından kaldım bu cumartesi günü 2.kez direksiyon sınavım olacak eğer sınavı geçemezsem intihar etmeyi düşünüyorum çünkü bu sefer sınavı geçemezsem babam beni kesin öldürecek diğer sefer sınavdan kalınca babam bana çok kızmıştı ve çok ağır küfürler etmişti hatta geçen sefer eskiden yaşadığım şeyleri bile babam yüzüme vurdu bende o zaman çok üzüldüm sinirden ağlamıştım direksiyon sınavından önce 2 kez yazılı sınavdan kaldım babam o zamanlar da bana çok kızdı. Bu cumartesi günü 2.kez direksiyon sınavım var eğer sınavı geçemezsem intihar etmeyi düşünüyorum neler önerirsiniz?
Neyde kaldın ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Cevahir

Aykut D.

80+ Gold
Paralelde kaldım ben sarı çizgiye basmamıştı . Siz hangi parkta kaldınız ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Sinan Keşli
18 yaşındayım şu an ehliyet alma sürecindeyim geçen şubat ayında 1 kez direksiyon sınavından kaldım bu cumartesi günü 2.kez direksiyon sınavım olacak eğer sınavı geçemezsem intihar etmeyi düşünüyorum çünkü bu sefer sınavı geçemezsem babam beni kesin öldürecek diğer sefer sınavdan kalınca babam bana çok kızmıştı ve çok ağır küfürler etmişti hatta geçen sefer eskiden yaşadığım şeyleri bile babam yüzüme vurdu bende o zaman çok üzüldüm sinirden ağlamıştım direksiyon sınavından önce 2 kez yazılı sınavdan kaldım babam o zamanlar da bana çok kızdı. Bu cumartesi günü 2.kez direksiyon sınavım var eğer sınavı geçemezsem intihar etmeyi düşünüyorum neler önerirsiniz?
Kardeşim heyecan yapma yeterli normal yemek yerken nasıl hissediyorsan araba sürmek de öyle bir şeymiş gibi hisset rahat takıl geçersin
Motorsiklet sınavında heyecandan herşeyi bildiğim halde kaldım 2. Girişimde heycan yapmadım çok rahat bir şekilde geçtim

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih
bu konuyu ben açıcaktım sagolasın benim yerime açmısın @cevahirk34

fy808

80+
Parklar biraz zor dubalar var ya unutuyorum bir de Babam çok sinirli ve sabırsız biri bir de babam anlayışlı da değil
dostum canini sikma, herkes yok zordu irtti zirtti der dinlersen daha buyuk muhabbet cikar gerek yok.
direksiyon sinavindan kalanlar videosu falan da izleme kesinlikle.
gectikten sonra izlemesi daha keyifli onu hayal et.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Ömer
Ya çok zenginsin zorluk dediğin şeylerin hiçbirini görmemişsin yada daha ergenlikten çıkamamışsın bende 18 imdeyim bende ehliyet sınavında yazılıya giricem bi kaç haftaya babam sınavdan kalırsam demediğini bırakmicak ama zerre kafaya takıpta 2dk çalışmıyorum olursa olur olmazsa yapcak bişey yok dünyanın sonu değilya a***

Top Bottom