Chpli belediyeTek sebebi dememe gerek yok siz biliyorsunuz zaten
Onu niye banlamıyolar acabaForum da kaan diye bi çakal vardı getirsenize onu hükumeti yalamayı bilir buna ne diyecek
Dur söyleyeyim her yerde var bunlardan diyip 1 canın gidişini önemsizleştirir.
@KAANT10X bu mu hocamForum da kaan diye bi çakal vardı getirsenize onu hükumeti yalamayı bilir buna ne diyecek
Dur söyleyeyim her yerde var bunlardan diyip 1 canın gidişini önemsizleştirir.
Chpli belediye
Önce belediyenin işi adamla ilgilenmek sonra niye bu halde sorumlusu kim kendi tercihi mi başına ne geldi ona bakılması gerekiyor.Bak ben chp li değilim hükümetide savunmuyorum ilçe belediye başkanı ilgilenmesi lazım hatta devlet yardım etmesi lazım bilip bilip bilmeden partiye sallamayalim
Önce belediyenin işi adamla ilgilenmek sonra niye bu halde sorumlusu kim kendi tercihi mi başına ne geldi ona bakılması gerekiyor.
Lan oğlum anlama kıtlığın mı var adam ölüyorum hastasıyım diyor ertesi gün ölüyor belediye hicbisey yapmıyor o an. Sen geniş bi süreçten bahsediyorsun belki adamin kendi tercihi belki battı bişey oldu ben o gün için belediyenin sorumlu olduğundan bahsediyorum suriyeli muriyeli ne alakabak kardeşim konuşmak istemiyorum ama mültecilere kaç milyon yada milyar yardım yapıldı. Krallar gibi bakılıyor bir devlet neden kendi insanına böyle bakmıyorda mültecilere bakıyor?
Lan oğlum anlama kıtlığın mı var adam ölüyorum hastasıyım diyor ertesi gün ölüyor belediye hicbisey yapmıyor o an. Sen geniş bi süreçten bahsediyorsun belki
Bunların beyni yıkanmış yorma kedini he de geçlan bak bana burda hükümet seviciliği yapma
Mesaj otomatik birleştirildi:
uzatma bilader tamam belediye haksız(sana göre) hadi kardeşim
vallah öyle ben mesajları sileyimde sonra suçlu biz oluyorzBunların beyni yıkanmış yorma kedini he de geç
Bi sussana artık ya bildirim gelmesin konularima da girmevallah öyle ben mesajları sileyimde sonra suçlu biz oluyorz