Neler Yeni

YKS Hazırlık Tavsiye Verin❓❓❓

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
965
İsim
Mehmetcan
Sa Beyler Artık Ocak Ayı Geldi YKS'ye Çalışmaya Başlamam gerektiğini Düşünüyorum Bu Konu'da Kaynak vs. tavsiyeleriniz nelerdir❓

Notlar:
-Bu sene Mezuna Kaldım Okul yok yani çalışmakta Rahatım

-Sayısalcıyım ama Temelim Yok Varsayın (Ders'te hep yatardım😅"Pişman Değilim")

-Ders Çalışmayı Pek sevmem Bu yüzden İnsanı Bayan Ansiklopedi Gibi Ders Anlatan Hoca Önermeyin

-Eşit Ağırlığım Mükemmeldir ilk 15K'ya girmiştim AYT'de Yani Eşit ağırlık Derslerini boş verin (AYT'de Sayısal Yapamadıgım İçin Eşit Ağırlık Çözmüştüm)

Vs.

Son düzenleme:

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
"Eşit ağırlığım mükemmeldir", "ilk 15k'ye girmiştim". Pek de mükemmel değil gibiymiş.

Şu an hangi alandan gireceksin? EA mı say. mı?
TYT netlerin ders temelinde kaçtı?

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Ali arda
Sa Beyler Artık Ocak Ayı Geldi YKS'ye Çalışmaya Başlamam gerektiğini Düşünüyorum Bu Konu'da Kaynak vs. tavsiyeleriniz nelerdir❓

Notlar:

-Ders Çalışmayı Pek sevmem Bu yüzden İnsanı Bayan Ansiklopedi Gibi Ders Anlatan Hoca Önermeyin

-Eşit Ağırlığım Mükemmeldir ilk 15K'ya girmiştim AYT'de Yani Eşit ağırlık Derslerini boş verin (AYT'de Sayısal Yapamadıgım İçin Eşit Ağırlık Çözmüştüm)

Vs.
yurtdısına kacın hocam

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
965
İsim
Mehmetcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yurtdısına kacın hocam
Sizce kaçacak imkanım var mı??? Kaçsam bile Ne yapıcam Yani Orda kalmak yaşamak vs. İçin para lazım vs. vs.

Yani Sizin İmkanınız Varsa Siz Deneyin kacmayı😁
Mesaj otomatik birleştirildi:

"Eşit ağırlığım mükemmeldir", "ilk 15k'ye girmiştim". Pek de mükemmel değil gibiymiş.

Şu an hangi alandan gireceksin? EA mı say. mı?
TYT netlerin ders temelinde kaçtı?
Öncelikle Sayısal olarak gireceğim

Ayrıca 15K'ya mükemmel dememin sebebi hiç çalışmadan o Sıralamaya girmek dediğim gibi dersler'de vs. Hep yatardım Yani Sadece Hatırladığım veya bildiğim bir kaç şey ve biraz'da mantık kullanarak çözdüm Ona Rağmen 15K'ya girdim zaten Ultra mükemmel falan demiyorum sadece Çok iyi demek istemiştim o kadar Yani lisem'de EA okuyan Aylarca Çalışan EA çalışanlar bile 15K'ya girememiş bu yüzden bence gayet İyi bir sıralamaya girmişim
(Yanlış Anlamayında Siz kaçıncı oldunuz'da mükemmel degilmiş diyorsunuz???)

kaynak önerisi mi lazım yoksa konuyu anlatan hoca mı
Yani video Kaynak falan okeyim Yani Hiç kitap vs. Okumam kitap kaynağı falan önermessen sevinirim daha çok su dersi çok güzel ve hızlı anlarıyor şu hoca veya Şu Oynatma Listesi İyi AYT Matematiği / X konusunu çok iyi anlatmış vs. Vs.

Son düzenleme:

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Sizce kaçacak imkanım var mı??? Kaçsam bile Ne yapıcam Yani Orda kalmak yaşamak vs. İçin para lazım vs. vs.

Yani Sizin İmkanınız Varsa Siz Deneyin kacmayı😁

Öncelikle Sayısal olarak gireceğim

Ayrıca 15K'ya mükemmel dememin sebebi hiç çalışmadan o Sıralamaya girmek dediğim gibi dersler'de vs. Hep yatardım Yani Sadece Hatırladığım veya bildiğim bir kaç şey ve biraz'da mantık kullanarak çözdüm Ona Rağmen 15K'ya girdim zaten Ultra mükemmel falan demiyorum sadece Çok iyi demek istemiştim o kadar Yani lisem'de EA okuyan Aylarca Çalışan EA çalışanlar bile 15K'ya girememiş bu yüzden bence gayet İyi bir sıralamaya girmişim
(Yanlış Anlamayında Siz kaçıncı oldunuz'da mükemmel degilmiş diyorsunuz???)

Yani video Kaynak falan okeyim Yani Hiç kitap vs. Okumam kitap kaynağı falan önermessen sevinirim daha çok su dersi çok güzel ve hızlı anlarıyor şu hoca veya Şu Oynatma Listesi İyi AYT Matematiği / X konusunu çok iyi anlatmış vs. Vs.
Hocam hiç edeb çalışmadan sadece matematikle EA 7K yaptım, sıralamanıza bok atmak gibi bir derdim yok sadece bu iyi bir sonuç değil. Hiç çalışmadan iyi olabilir ama çalışan da çalışmayan da aynı değerlendiriliyor. Mezun senesinin en büyük yanlışı geçen sene şu kadar yapmıştım, tam 0'dan çalışmama gerek yok muhabbeti. Bundan uzak durun.

AYT Mat için konu anlatımı BU Ders, soru çözümü Eyüp B, test kitabı ayt karekök + 3D Kâfidir.
TYT mat 10 net üstüysen kampa girme; sadece Ebob ekok, fonksiyon parabol, olasılık çalış konu olarak. Habere deneme at, çözemediklerini çöz sonra da. İlla test kitabı da çözcem diyorsan orjinali tavsiye edebilirim.
Ayt TYT biyo, biyotik soru bankası + cici biyoloji ya da dr. biyoloji (TYT için cici'den şaşma).
Kimya için görkem şahin iyi diyorlar çok izlemedim, kitap miray tyt ayt iyidir.
Fizik Altuğ güneş ya da Özcan Aykın.
TYT sosyal için sadece deneme çöz.
TYT türkçe dil bilgisi ve imlâya çalış, sonra sadece dene çöz.

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Ömer
Valla bende mezunum son sene say geçtim okul değiştiremedim ea okulunda kaldım. Ayt mat trigonometriye kadar bitti ayt fizik ve kimya yarımdı ayt biyoloji ise hiç yoktu ayrıca geometri çalışmamıştım o da sıfırdı. sonuç 216k. Şimdi ise kafayı yeme evrelerinden sıyrılıp tekrar derse odaklanıyorum..

Ernest Muçi

80+ Bronze

Notlar:

Vs.
Şuanda kendi kullandıklarımı sana söyleyeyim araştırıp beğendiklerine sende başlarsın
Vip fizik video+kitap
Dr biyoloji video +kitap
Benim hocam kimya video +kitap
Matematik bende başlamadım daha onunda önerisini sizden bekliyorum

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
965
İsim
Mehmetcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hiç edeb çalışmadan sadece matematikle EA 7K yaptım, sıralamanıza bok atmak gibi bir derdim yok sadece bu iyi bir sonuç değil. Hiç çalışmadan iyi olabilir ama çalışan da çalışmayan da aynı değerlendiriliyor. Mezun senesinin en büyük yanlışı geçen sene şu kadar yapmıştım, tam 0'dan çalışmama gerek yok muhabbeti. Bundan uzak durun.

AYT Mat için konu anlatımı BU Ders, soru çözümü Eyüp B, test kitabı ayt karekök + 3D Kâfidir.
TYT mat 10 net üstüysen kampa girme; sadece Ebob ekok, fonksiyon parabol, olasılık çalış konu olarak. Habere deneme at, çözemediklerini çöz sonra da. İlla test kitabı da çözcem diyorsan orjinali tavsiye edebilirim.
Ayt TYT biyo, biyotik soru bankası + cici biyoloji ya da dr. biyoloji (TYT için cici'den şaşma).
Kimya için görkem şahin iyi diyorlar çok izlemedim, kitap miray tyt ayt iyidir.
Fizik Altuğ güneş ya da Özcan Aykın.
TYT sosyal için sadece deneme çöz.
TYT türkçe dil bilgisi ve imlâya çalış, sonra sadece dene çöz.
Hocam Öncelikle Aklıma Bir kaç soru takıldı

1-madem Sayılsacısınız Nasıl EA'da 7K'ya girdiniz yanlış anlamayın demek istediğim bildiğim kadarıyla sayısal çözerseniz EA değil SAY sıralamaya giriyorsunuz ?? (yani acaba ekstra EA mı çözdünüz dicem'de Bu sene Çok zordu SAY yani çoğu kişi yetiştirmedi o yüzden SAY+ EA sürenin yettiğini düşümüyorum)

2- SAY Kaçıncı Oldunuz ???

3-Ben Ders Calışmayı sevmiyorum ansiklopedi gibi eğitim önermeyim dedim(Yani No Book) ama siz neden Kitap ile calışmak için Israr ediyormusum gibi yansıtıp orjinali Önerdiniz ???

4-Hangi Yıl'da girdiniz??

Top Bottom