Neler Yeni

Sadece Far Cry 3 oynanır mı?

Lynyuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Yıldırım
Agalar her yerde Far Cry 3'ün övüldüğünü gördüm. Öyle köklü hikayeye hâkim olayım, her zımbırtıyı bileyim düşüncesi yerine daha çok eğlenme işine ve hikayeye bakıyorum. Sadece Far Cry 3'ü oynarsam bir şey kaybeder miyim?

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Mahir Cengiz
Agalar her yerde Far Cry 3'ün övüldüğünü gördüm. Öyle köklü hikayeye hâkim olayım, her zımbırtıyı bileyim düşüncesi yerine daha çok eğlenme işine ve hikayeye bakıyorum. Sadece Far Cry 3'ü oynarsam bir şey kaybeder miyim?
Hiçbir şey kaybetmezsin benim de seride tek oynadığım oyundur büyük bir zevkle oynamıştım tavsiye ederim.

Knispel

80+ Bronze
Far Cry serisinin en iyi oyunudur açık ara şuan oynarsan çok zevk alırsın. Ben yıllar önce bitirmeme rağmen ara sıra yine oynuyorum. Hikaye her oyunda değişiyor yani çok bir şey kaybetmezsin merak etme sadece bunu oynasan da yeter.

Satriani

80+ Bronze
Ben de şu zamana kadar FarCry3 oynadım, gayet de sarmıştı.

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
İlk 2 oyun hariç tüm seriyi oynadım bitirdim. Bence Far Cry 3 hikaye ve karakterleri iyi olduğu için övülüyor, gameplay olarak inanılmaz eskimiş halde. Yine de oynanır.

xooneyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Emir
Oynamalısın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,806
Üyeler
164,915
Son üye
enes217
Top Bottom