Agalar her yerde Far Cry 3'ün övüldüğünü gördüm. Öyle köklü hikayeye hâkim olayım, her zımbırtıyı bileyim düşüncesi yerine daha çok eğlenme işine ve hikayeye bakıyorum. Sadece Far Cry 3'ü oynarsam bir şey kaybeder miyim?
Hiçbir şey kaybetmezsin benim de seride tek oynadığım oyundur büyük bir zevkle oynamıştım tavsiye ederim.Agalar her yerde Far Cry 3'ün övüldüğünü gördüm. Öyle köklü hikayeye hâkim olayım, her zımbırtıyı bileyim düşüncesi yerine daha çok eğlenme işine ve hikayeye bakıyorum. Sadece Far Cry 3'ü oynarsam bir şey kaybeder miyim?
Ben de şu zamana kadar FarCry3 oynadım, gayet de sarmıştı.Agalar her yerde Far Cry 3'ün övüldüğünü gördüm. Öyle köklü hikayeye hâkim olayım, her zımbırtıyı bileyim düşüncesi yerine daha çok eğlenme işine ve hikayeye bakıyorum. Sadece Far Cry 3'ü oynarsam bir şey kaybeder miyim?
Oynamalısın.Agalar her yerde Far Cry 3'ün övüldüğünü gördüm. Öyle köklü hikayeye hâkim olayım, her zımbırtıyı bileyim düşüncesi yerine daha çok eğlenme işine ve hikayeye bakıyorum. Sadece Far Cry 3'ü oynarsam bir şey kaybeder miyim?