Neler Yeni

AJAZZ AJ159 1049 TL Son 9 Adet

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Can
Ben aldım sakın 1049,29tl olanı almayın adam dolandırıcıymış. Ürün yolda olduğu için iptali gerçekleştirmiyor temu bugün ürünün altına bir arkadaş yorum yazmış zaten görürsünüz. Logosunda ve resimlerinde 159PRO görseli isminde de PRO yazıyordu ama mağaza ismi farklı hiç dikkat etmedim. Kampanya ekranından almıştım sonra da hiç bakmamıştım 5 gün oldu yola çıkmış iptal edemedim

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben aldım sakın 1049,29tl olanı almayın adam dolandırıcıymış. Ürün yolda olduğu için iptali gerçekleştirmiyor temu bugün ürünün altına bir arkadaş yorum yazmış zaten görürsünüz. Logosunda ve resimlerinde 159PRO görseli isminde de PRO yazıyordu ama mağaza ismi farklı hiç dikkat etmedim. Kampanya ekranından almıştım sonra da hiç bakmamıştım 5 gün oldu yola çıkmış iptal edemedim
O arkadaşın bi b.k bildiği yok. Wireless aparatı yok farenin altı boş diyor 🤣 Wireless ile bağlayamadığı için 8000Hz alamamış bu modelin kablolu max. 1000Hz olduğunu da bilmiyor 8000 alamadım yalancı yazıyor.

Ajazz yetkili satıciları bunlar. 3-5 "iyi" arkadaşın yorumuna aldanmayın yahu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ferhat Karakoç
Temu kredi iadesi nasıl çalışıyor? paranın belli bir kısmını temu parası olarak mı veriyor yoksa direkt banka hesabına mı gönderiyor? bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Bir ürün iade ettiğinizde iki seçenek sunuluyor. Orjinal ödeme yönetimi ya da Temu kredisi. Temu kredisi seçerseniz iade ücreti temuda kalıyor gibi düşünün. Bir başka siparişte kullanmak için. İşlenmesi orijinalden daha hızlı ( 5dk kadar) mesela yanlış ürün aldınız, iade edip alabilirsiniz temu kredisiyle. Onun dışında sık sık alışveriş yapmıyorsanız kullanmanıza gerek yok bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,844
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom