Neler Yeni

Öneri Sizce Bilgisayarmı Almalıyım Yoksa Telefonmu

xdpp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali Eren
merhaba bir süredir bilgisayarımı yenilemeyi düşünüyordum düşündüğüm sistem fotoğraflarda ancak bir yandan iphone 14 veya 15 almayı düşünüyorum bir yandan ps5 te var o bana yeter gibi geliyor çok kararsız kaldım ya iphone 15 yada fotoğraflardaki sistemi alacağım size sormak istedim hangisinden memnum kalırım bana telefon gibi geliyor çünkü Ps5 var

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,338
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
merhaba bir süredir bilgisayarımı yenilemeyi düşünüyordum düşündüğüm sistem fotoğraflarda ancak bir yandan iphone 14 veya 15 almayı düşünüyorum bir yandan ps5 te var o bana yeter gibi geliyor çok kararsız kaldım ya iphone 15 yada fotoğraflardaki sistemi alacağım size sormak istedim hangisinden memnum kalırım bana telefon gibi geliyor çünkü Ps5 var
ps 5 yetiyorsa telefon yeterli ama eğer pc alacaksan o fotoğraftakini alma sakın

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,338
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
sistemdeki kötü yönler nedir
düz 4070 ekran kartına 4070 ti super parası veriyorsun mesela işlemciye de 5 k fazla veriyorsun ve apu işlemci alıyorsun önbelleği düşük olanlardan ve o anakart da abartı o sisteme üstelik amd işlemciye İNTEL ANAKART SEÇMİŞSİN uyumsuz takmaya çalışsan ikisini de bozacan belki de hem anakartı hem işlemciyi

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
886
İsim
Batuhan
amd işlemciye intel anakart seçmişsin bu pc parçalarını boşver hazır sistem bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,086
Üyeler
163,600
Son üye
rozyq
Top Bottom