Neler Yeni

Çözüldü✓ Monitörün üstündeki çizgiler

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mustafa Aydemir
cihazım garantili şuanda ne yapmam lazım, satın aldığım kişiye mi yazayım napayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Giresunluyum servispoint dediğiniz yer burda olmayabilir
hocam kesinlikle o çizgiler artacak garantisi varsa gönderin ekranı kaplar

monitörün arkasında seri numarası yazar onunla garanti sorgulama yapın internetten. Garantisi duruyorsa garantiye yollayabilirsiniz. Servispoint asus ile ilgileniyor mu bilmiyorum. Garantiye yollamazsanız o çizgileri kontrol edin az bir şey bile artarsa bilin ki aylar sonra o kısım tamamen görünmeyecek

benim monitörün tamamen artmamış kısmını ekledim. En son artık yeter yollayacam bunu dediğimde görev çubuğunda hiçbir şey görünmüyordu. Tarihi falan da göremiyordum
bende de arkadaştaki gibiydi monitörde aynı g24 f2 kronik sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Muhammed Sarıaydın
hocam kesinlikle o çizgiler artacak garantisi varsa gönderin ekranı kaplar

bende de arkadaştaki gibiydi monitörde aynı g24 f2 kronik sanırım
hocam garantiye nasıl yollayacağım garantisi var baktım ama giresundayım servis yoktur burda

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Hakkı Demir
hocam garantiye nasıl yollayacağım garantisi var baktım ama giresundayım servis yoktur burda
hocam galiba servispoint asus cihazlara bakıyormuş. Servispointi arayıp, asus marka şu model monitörüm var ilgileniyor musunuz diye sorun. Evet derlerse sorunu söyleyin. Size kargo kodu verecekler o kod ile bedava yollayabiliyorsunuz. Sorunun ne olduğunu monitörün kutusuna bi kağıt yapıştırıp yazın. Ben garanti olsun diye hem kutunun üstüne, hem de kutunun içine kağıt koymuştum. Monitörü kendi kutusuyla göndermeniz en sağlıklısı olur. Ben yolladığımda 2 gün içerisinde geri gelmişti ekran değişimi yapıldı sanırım sorun yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Muhammed Sarıaydın
hocam galiba servispoint asus cihazlara bakıyormuş. Servispointi arayıp, asus marka şu model monitörüm var ilgileniyor musunuz diye sorun. Evet derlerse sorunu söyleyin. Size kargo kodu verecekler o kod ile bedava yollayabiliyorsunuz. Sorunun ne olduğunu monitörün kutusuna bi kağıt yapıştırıp yazın. Ben garanti olsun diye hem kutunun üstüne, hem de kutunun içine kağıt koymuştum. Monitörü kendi kutusuyla göndermeniz en sağlıklısı olur. Ben yolladığımda 2 gün içerisinde geri gelmişti ekran değişimi yapıldı sanırım sorun yok.
Çok teşekkür ederim cevabın için <3

Top Bottom