Gurkanpiro
80+ Platinum
tek eksikleri dongle o olsa varya cok güzel ürünler
İbrahim bey satsanıza banaaaBen yedek aldım bile Bozulursa diye 2 yedek daha aldım.
Macro mu diyorsunDahili hafızası varmı?
Viper 3 kullanıyorum 1.5 yıldır erimediÜff şu kauçuk tutma yerleri mi var bunun yine? Ya eski mouselarımda hep bunlar eriyordu, bunda da aynısı olacak desenize. İptal mi etsem siparişi bilemedim şimdi.
Bende eriyor kardeş, istinasız marka model fark etmeden eriyor tüm kauçuk kullanılan mouselarda ki parmak koyma yerleri.Viper 3 kullanıyorum 1.5 yıldır erimedi
Kauçuk için koruma sprey filan var mı ki valla düz mouseden kauçuk olana geçtim çok rahatladım diğerleri terleyince elimden kayıyorBende eriyor kardeş, istinasız marka model fark etmeden eriyor tüm kauçuk kullanılan mouselarda ki parmak koyma yerleri.
İndirim bitmiş galibaUzun zamandır kullanıyorum. Bu fiyata alabileceğiniz en iyi mouse.
NOT: Bu arada 2 tane alındığında 3 taksit yapabiliyorsunuz.
hocam bunu ben size söylememem lazım, demek ki o fiyattan yoksa indirim bitmiştir, bunu anlayabilecek yaştasınız diye düşünüyorum. Sadece başlığa indirim bitti diye yazmamışlar o kadar.Tamam da 3 saattir 3500 lira
Puahahahah. Bilader adam demişki şuan 3500 lira sen demişsin ki 1900. E bi aç bak kardeşim adam şu an demiş. Belki biz bilmiyoruz ödeme yerinde falan indirim yapıyor. Haksızsın işte kabul et geç.hocam bunu ben size söylememem lazım, demek ki o fiyattan yoksa indirim bitmiştir, bunu anlayabilecek yaştasınız diye düşünüyorum. Sadece başlığa indirim bitti diye yazmamışlar o kadar.
1. Olarak bilader değil, Birader. 2. Olarak sana ne oluyor sen ne yükseliyorsun? 3. sakin ol yavaş gülde ağzına bir şey kaçmasın dostumPuahahahah. Bilader adam demişki şuan 3500 lira sen demişsin ki 1900. E bi aç bak kardeşim adam şu an demiş. Belki biz bilmiyoruz ödeme yerinde falan indirim yapıyor. Haksızsın işte kabul et geç.
Senin okumada da sıkıntı var, kaça aldınız diye sormuş, cevabını vermişim. Hızlı okuyup burada rezil edecem diye milleti, rezil duruma düşme.Puahahahah. Bilader adam demişki şuan 3500 lira sen demişsin ki 1900. E bi aç bak kardeşim adam şu an demiş. Belki biz bilmiyoruz ödeme yerinde falan indirim yapıyor. Haksızsın işte kabul et geç.