Dostum, bugün arctic 3 420 aldım bende inventus indirimiyle, kasayı da aynı anda sipariş geçtim. lancool 3 420mm sığar evet ancak anakartın heybetli ise problem yaşayabilme potansiyelin var. Reddit'te bununla alakalı konular var bakabilirsin. Bende li l3 alacaktım ancak x870 tomahawk gibi heybetli bir kart olunca tercihimi değiştirdim ve buna baya bir mesai harcadım. Şimdi Lian li dynamic evo alabilirsin anakartı aşağı kaydırıp rahat bir şekilde takabiliyorsun. Eksi olarak fan masrafın olacak. Şimdi gelelim hangi kasayı tercih ettiğime, Lian li dynamic evo ve deepcool CH780 arasında kaldım. CH 780 siparişini verdim neden verdim peki, 420lik birleşik yapıda 3x140mm ARGB güçlü ve sağlam trinity fanlarla geliyor. üst, yan ve alt 420mm destekli, 2.6-3k TL bandında pci-e dikey braket(ekran kartı için), geniş yapı, toz filtreleri ve malzeme kalitesi üst düzey salon gibi kasa. Tipini lian liden daha çok beğendim. Eğer lian li xl indirimde olsaydi xl modelini alırdım. Ancak değildi. 10k bandındaydı çünkü. Şimdi kasanın eksilerine gelelim, kasa da egzoz fanı takılmıyor gördüğüm incelemelerde genel olarak akvaryum tipli kasalarda zaten sıcak havanın yükselmesi mantığına göre havalandırma ön planda, çokta takılmadım. Biraz heybetli duruyor masanın üstünde umarım çok büyük durmaz. Temizliği zor olacak ağır bir kasa. Diğer eksisi normalde daha ucuzdu ancak piyasada stok kalmadığı için fiyatı biraz yüksek ederine göre (1k-1.5k fazla) yurt dışı fiyatına yakın en azından 9800x3D gibi fahiş değil. 9-10 k bandına çıkmadan alınabilecek ve uzun yıllar kasa derdinden kurtarır diye düşünüyorum. Önümüzdeki 5 yılda 420mm standart olup 480mmlik bloklar 420 muamelesi göreceği için kafan 5 sene rahat olabilir. Kasayı siyah renk olarak sipariş verdim bu arada. Fan planlamamda alt tarafa 3x140'lık kasa içine doğru üfleyecek, 420lik 3x140 stock blok kasa içine doğru üfleyecek, 420lik aio arctic 3 tahliye/çıkış yapacak.
Deepcool CH780:
En ucuz DeepCool CH780-WH ARGB 1 Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool CH780-WH ARGB 1 Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.899,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
En ucuz DeepCool CH780 ARGB 1 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool CH780 ARGB 1 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 6.023,48 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Lian Li:
Ucu ucuna kurtaranlar:
En ucuz Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
En ucuz Lian Li O11 Dynamic EVO RGB Black E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li O11 Dynamic EVO RGB Black E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 7.968,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com