2 aydır geçmeyen sivilce için yardım

Araba

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,034
Arkadaşlar burnumda bi sivilce var yaklaşık 2 aydır geçmiyor 3 kez geçecek gibi oldu küçüldü soyulur gibi oldu ama sonra tekrar büyüdü daha önce benzerini yaşayanınız var mı? En sonunda doktora gidicem.

Arkadaşlar burnumda bi sivilce var yaklaşık 2 aydır geçmiyor 3 kez geçecek gibi oldu küçüldü soyulur gibi oldu ama sonra tekrar büyüdü daha önce benzerini yaşayanınız var mı? En sonunda doktora gidicem.
Krem vs kullanmayı denedin? Cildin kuruysa nemlendirici krem bas ablan veya annenden baya faydası oluyor

Öneri değildir, ben eskiddn yüzüme şunları yapardım;
Marketlerde makyaj temizleme pamukları var. Yüzümü onunla ılık suda temizledikten sonra, yeni pamuğa gül suyu dökerdim yüzümü yavaşça onunla temizlerdim. Bana iyi geliyordu. Herkesin cildi farklıdır bana iyi gelen sana zarar verebilir.

Kullandığım bişeye karşı alerjik reaksiyon gösteriyor olabilir

Benimde öyle bir sürü sivilcelerim vardı elleme dediler doktora gittim taktı eldiveni hepsini tek tek sıktı artık eskisi kadar büyük iltihaplı çıkmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimde öyle bir sürü sivilcelerim vardı elleme dediler doktora gittim taktı eldiveni hepsini tek tek sıktı artık eskisi kadar büyük iltihaplı çıkmıyor
Tavsiye değildir

cokmu abur cubur tuketıyosun hocam ben bayadır agzıma hıc surmedım baya azaldı sıvılceler

cokmu abur cubur tuketıyosun hocam ben bayadır agzıma hıc surmedım baya azaldı sıvılceler
yok hocam bende de pek sivilce olmuyor arada tek tük ama bu kalıcı gibi 2 ayı geçti . Randevu aldım doktordan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,765
Üyeler
175,106
Son üye
bladex
Geri