Neler Yeni

2 aydır geçmeyen sivilce için yardım

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,032
İsim
araba
Arkadaşlar burnumda bi sivilce var yaklaşık 2 aydır geçmiyor 3 kez geçecek gibi oldu küçüldü soyulur gibi oldu ama sonra tekrar büyüdü daha önce benzerini yaşayanınız var mı? En sonunda doktora gidicem.

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Eren
Arkadaşlar burnumda bi sivilce var yaklaşık 2 aydır geçmiyor 3 kez geçecek gibi oldu küçüldü soyulur gibi oldu ama sonra tekrar büyüdü daha önce benzerini yaşayanınız var mı? En sonunda doktora gidicem.
Krem vs kullanmayı denedin? Cildin kuruysa nemlendirici krem bas ablan veya annenden baya faydası oluyor

cornlov

80+ Bronze
Öneri değildir, ben eskiddn yüzüme şunları yapardım;
Marketlerde makyaj temizleme pamukları var. Yüzümü onunla ılık suda temizledikten sonra, yeni pamuğa gül suyu dökerdim yüzümü yavaşça onunla temizlerdim. Bana iyi geliyordu. Herkesin cildi farklıdır bana iyi gelen sana zarar verebilir.

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,032
İsim
araba
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Krem vs kullanmayı denedin? Cildin kuruysa nemlendirici krem bas ablan veya annenden baya faydası oluyor
Kullandim bi kaç gün üst üste hocam ama dediğim gibi sivilce kuruyor sonra tekrar büyüyor

fatik1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Fatih Öztütk
Kullandığım bişeye karşı alerjik reaksiyon gösteriyor olabilir

Ernest Muçi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Benimde öyle bir sürü sivilcelerim vardı elleme dediler doktora gittim taktı eldiveni hepsini tek tek sıktı artık eskisi kadar büyük iltihaplı çıkmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimde öyle bir sürü sivilcelerim vardı elleme dediler doktora gittim taktı eldiveni hepsini tek tek sıktı artık eskisi kadar büyük iltihaplı çıkmıyor
Tavsiye değildir

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
yunusemre
cokmu abur cubur tuketıyosun hocam ben bayadır agzıma hıc surmedım baya azaldı sıvılceler

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,032
İsim
araba
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cokmu abur cubur tuketıyosun hocam ben bayadır agzıma hıc surmedım baya azaldı sıvılceler
yok hocam bende de pek sivilce olmuyor arada tek tük ama bu kalıcı gibi 2 ayı geçti . Randevu aldım doktordan.

Top Bottom