Krem vs kullanmayı denedin? Cildin kuruysa nemlendirici krem bas ablan veya annenden baya faydası oluyorArkadaşlar burnumda bi sivilce var yaklaşık 2 aydır geçmiyor 3 kez geçecek gibi oldu küçüldü soyulur gibi oldu ama sonra tekrar büyüdü daha önce benzerini yaşayanınız var mı? En sonunda doktora gidicem.
Kullandim bi kaç gün üst üste hocam ama dediğim gibi sivilce kuruyor sonra tekrar büyüyorKrem vs kullanmayı denedin? Cildin kuruysa nemlendirici krem bas ablan veya annenden baya faydası oluyor
Bağırsağınızı sağlıklı tutun geçecektirArkadaşlar burnumda bi sivilce var yaklaşık 2 aydır geçmiyor 3 kez geçecek gibi oldu küçüldü soyulur gibi oldu ama sonra tekrar büyüdü daha önce benzerini yaşayanınız var mı? En sonunda doktora gidicem.
Benimde öyle bir sürü sivilcelerim vardı elleme dediler doktora gittim taktı eldiveni hepsini tek tek sıktı artık eskisi kadar büyük iltihaplı çıkmıyorArkadaşlar burnumda bi sivilce var yaklaşık 2 aydır geçmiyor 3 kez geçecek gibi oldu küçüldü soyulur gibi oldu ama sonra tekrar büyüdü daha önce benzerini yaşayanınız var mı? En sonunda doktora gidicem.
Tavsiye değildirBenimde öyle bir sürü sivilcelerim vardı elleme dediler doktora gittim taktı eldiveni hepsini tek tek sıktı artık eskisi kadar büyük iltihaplı çıkmıyor
cokmu abur cubur tuketıyosun hocam ben bayadır agzıma hıc surmedım baya azaldı sıvılcelerArkadaşlar burnumda bi sivilce var yaklaşık 2 aydır geçmiyor 3 kez geçecek gibi oldu küçüldü soyulur gibi oldu ama sonra tekrar büyüdü daha önce benzerini yaşayanınız var mı? En sonunda doktora gidicem.
yok hocam bende de pek sivilce olmuyor arada tek tük ama bu kalıcı gibi 2 ayı geçti . Randevu aldım doktordan.cokmu abur cubur tuketıyosun hocam ben bayadır agzıma hıc surmedım baya azaldı sıvılceler