goksel53 80+ Bronze Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 1,151 Dahası Reaksiyon skoru 411 İsim Göksel 17 Aralık 2024 #1 Yeni haber çıkmış yurt dışı cihazlar artık 8 ay kullanılmıcak diye doğruluğu nedir kayıt ettirmeden kullanılmıcak mı
Yeni haber çıkmış yurt dışı cihazlar artık 8 ay kullanılmıcak diye doğruluğu nedir kayıt ettirmeden kullanılmıcak mı
şahin doğan 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 17,374 17 Aralık 2024 #2 Her sene yıl sonuna doğru çıkan bir haber bu. Gerçek olduğunu hiç zannetmiyorum böyle bir ihtimal olsa herkes haber yapardı.
Her sene yıl sonuna doğru çıkan bir haber bu. Gerçek olduğunu hiç zannetmiyorum böyle bir ihtimal olsa herkes haber yapardı.
goksel53 80+ Bronze Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 1,151 Dahası Reaksiyon skoru 411 İsim Göksel 17 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 şahin doğan yazmış: Her sene yıl sonuna doğru çıkan bir haber bu. Gerçek olduğunu hiç zannetmiyorum böyle bir ihtimal olsa herkes haber yapardı. Devamı için tıklayın... Umarım dediğin gibidir kral
şahin doğan yazmış: Her sene yıl sonuna doğru çıkan bir haber bu. Gerçek olduğunu hiç zannetmiyorum böyle bir ihtimal olsa herkes haber yapardı. Devamı için tıklayın... Umarım dediğin gibidir kral