Neler Yeni

499 TL HP 15.6" Laptop Sırt Çantası

yusuffi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yusuf
Boykot derken ? HP mouse yardımı falan mı yapmışta bizim haberimiz
HP-branded corporations provide and operate technology that Israel uses to maintain its system of apartheid, occupation and settler colonialism over the Palestinian people. Hewlett Packard’s violations of Palestinian human rights have been well documented. Aside from providing services and technology to the Israeli army and police that maintain Israel’s illegal occupation and siege of Gaza, HP provides Israel’s Population and Immigration Authority with the exclusive Itanium servers for its Aviv System.

TeknoAdam

80+ Bronze
Boykot tayfayı forumda gözardı etmenin yolu yöntemi falan var mı dostlar? İndirime giren ürünün fiyatını, kalitesini ve özelliklerini konuşmak, yazılan mesajları görmek istiyorum sadece. Kim ne kafayla hangi markayı boykot ediyorsa kendi evinde etsin indirim köşesinde değil.

yusuffi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yusuf
Uygunsuz davranış
Boykot tayfayı forumda gözardı etmenin yolu yöntemi falan var mı dostlar? İndirime giren ürünün fiyatını, kalitesini ve özelliklerini konuşmak, yazılan mesajları görmek istiyorum sadece. Kim ne kafayla hangi markayı boykot ediyorsa kendi evinde etsin indirim köşesinde değil.
Yorumumu belirttim zaten yukarıda. Ekstra bi cümle eklemek istedim. Niye eşşeklik yapıyorsun

YankıÖzkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Yankı Özkan
Allah Allah sen mi karar vereceksin ona

viamort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Murat Geri
HP-branded corporations provide and operate technology that Israel uses to maintain its system of apartheid, occupation and settler colonialism over the Palestinian people. Hewlett Packard’s violations of Palestinian human rights have been well documented. Aside from providing services and technology to the Israeli army and police that maintain Israel’s illegal occupation and siege of Gaza, HP provides Israel’s Population and Immigration Authority with the exclusive Itanium servers for its Aviv System.
Konteynır konteynır israile ürün gönderen partinin adamlarını da boykot ediyor musunuz? Genelde boykot yapanlar tam tersi mensubu oluyor da onun için soruyorum. Kişisel boykota inanan bir insanım ben de dardanel sokmuyorum eve mesela madonun kapısından geçmem yargılamıyorum yani soruyorum sadece

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Emirhan Mamiş
Adam sadece boykot demiş bir sıkıntı göremiyorum artık tartismayalim bunları cevap vermek zorunda değilsiniz isteyen alır yinede ben yeni öğrendim mesela boykot olduğunu

TeknoAdam

80+ Bronze
Yorumumu belirttim zaten yukarıda. Ekstra bi cümle eklemek istedim. Hep aynısınız, başkalarının fikirlerine saygı durmak yerine boyuna eleştirin
''Yorumumu belirttim zaten yukarıda. Ekstra bi cümle eklemek istedim. Niye esseklik yapıyorsun'' yazmıştın ''cevap vermeye bile değmez bu insancık'' deyip alıntılamadım ama sonradan değiştirmişsin mesajını. Hayırdır?

viamort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Murat Geri
Adam sadece boykot demiş bir sıkıntı göremiyorum artık tartismayalim bunları cevap vermek zorunda değilsiniz isteyen alır yinede ben yeni öğrendim mesela boykot olduğunu
Ya iyi de şov bu iş. Milyon dolar ciro yapıp içerde 3 kişiye tüm mağazayı asgariden biraz fazla parayla çekip çevirten kapanış saatini mal sayımını falan mesai olarak saymayan zincir marketleri niye boykot etmiyorlar? Pandemide kapalı devre işçi çalıştıran ton balığı firmasını niye boykot etmiyorlar? Bugün yerli firma diye tükettiğiniz meşhur bir kahve zincirinin sahibinin evinden kayıp antik döneme ait sütun çıktı zamanında o firma neden boykot edilmiyor?

Samimi değil. Zulme sessiz kalmamakmış peh. Memleketin gençliği 3. sınıf konfeksiyon atölyelerinde çalışmaya mahkum edildi bu da zulüm, ama o konfeksiyonun sahibi babaları diye çıt çıkmıyor. Bu iki yüzlülüğü yapan her kim varsa alçaktır şerefsizdir

edit: sözünün arkasında bile duramayan korkaklar hepsi. adama eşşek dedi, altı üstü bir forumdan ceza alacağından korkup yorumunu değiştirdi. kahpenin evladı korkak seni

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,322
Üyeler
163,466
Son üye
4thfire
Top Bottom