Neler Yeni

🔥İndirim Stanley French Press 2159 TL

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Dax Saz
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Aşko Kuşko
bunun almak yerine 1 tane düz stanley termos + düz v60 her türlü daha mantıklı. ama değişikmiş.

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Volkan
Evde 5 tane termos oldu onu da alayım diye diye. Kullanıyorum muyum? evet. Hepsine farklı ürünler katarak piknikte kampta iyi oluyor.

ozkets

80+
Bunu paylaşıp fırsat diye sunmana hayran kaldım. Altı üstü bir filtre kahve içmek için bu kadar para mı ödenir?!

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,419
İsim
Kara Kartal

Maximum kart ile alırsanız 100 TL de puan geliyor. Ömürlük. 3-4 saat sıcak da tutuyor.
45 - 70 C° sıcak sayılmaz bunu firmalar sıcak olarak hesaplıyor 75 C° ve üstü sıcak sayılır 4 saat sıcak tutma özelliğini 4 e bölün
4/4 = 1 saat sıcak tutar
1734526298882.png

Ürün aşırı mantıksız ısıtılabilen cam özellikli ürün almak daha mantıklı

Son düzenleme:

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
522
İsim
Duman

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Dax Saz
Bunu paylaşıp fırsat diye sunmana hayran kaldım. Altı üstü bir filtre kahve içmek için bu kadar para mı ödenir?!
Herkesin zevki farklı. Fırsat demek belirli bir zaman dilimi için belirli bir ürünün fiyatında oluşan anlamlı ve aşağı yönlü değişimi ifade eder. Ayrıca yalnızca kahve için kullanılmıyor. Ben bitki çayı demliyorum. Yıllar içinde 300-500'lük 3 tane ürünüm çatladı. Uzun vadede bu daha karlı. Evet, hayran kalman gereken bir şey bu gerçekten, yorumlarında da göreceğin üzere...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gaye
45 - 70 C° sıcak sayılmaz bunu firmalar sıcak olarak hesaplıyor 75 C° ve üstü sıcak sayılır 4 saat sıcak tutma özelliğini 4 e bölün
4/4 = 1 saat sıcak tutar
Alıntıyı görüntüle

Ürün aşırı mantıksız ısıtılabilen cam özellikli ürün almak daha mantıklı

Gayet mantıklı. Bana kapasitesi büyük, kırılmayan ve sıcak tutabilen bir French Press lazımdı. O da bu. 4 saat tutması da lazım değil. 1-1.5 saat bana fazlasıyla yeterli ki Stanleyin verileri genel olarak tutarlıdır. Nerden uyduruyorsun 1 saat rakamını bilemiyorum. Ayrıca gönderdiğin videoda adam ürünü öve öve bitiremiyor. Yanlış video attın sanırım. 😂 Neyin mantıklı olduğu, kişinin kullanım senaryosuna göre değişir. Bugün dandik bir French Press bile 500 TL. 2 yıla kalmaz çatlama yapıyorlar. Bu ömürlük. Aynı işi, aynı biçimde yapabilen, aynı kalitede ve daha uygun fiyatlı ürün varsa sen de bağlantı paylaşabilirsin. Ancak gördüğüm kadarıyla daha ziyade insanların her paylaştığı şeyi üslupsuz bir biçimde karalamakla meşgulsün. Bence zamanını daha iyi değerlendirebilirsin. Ama sen bilirsin.

Son düzenleme:

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Şu stanley markasının ne olayı var hala anlamış değilim, adamlar 300ml termosu bile çok pahalıya satıyor ve aynı fiyata hemde aynı kalitede daha büyük termoslar alabiliyorsun, şunun yerine gidip 1000 liraya termos alsan yanına da bi 6-7 tane french press ya da v60 falan alabilirsin. 😂

brkdrmn7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Burak
Bugün dandik bir French Press bile 500 TL
69tl hocam

6 ay götürse 2100 liraya 15 sene boyunca french press alırım

Attığım link en ucuzlarından biri orta halliler 150 lira civarına satılıyo gayet de işlevseller sadece french presse 2100lira vermek markası Stanley diye marka köleliği.

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Dax Saz
69tl hocam

6 ay götürse 2100 liraya 15 sene boyunca french press alırım

Attığım link en ucuzlarından biri orta halliler 150 lira civarına satılıyo gayet de işlevseller sadece french presse 2100lira vermek markası Stanley diye marka köleliği.
Sen 6 ayda bir sıcak tutmayan, kapasitesi küçük, filtrelemesi berbat, ne zaman elinde çatlayacağı belli olmayan French Press al madem. Ben ömürlük kalite kullanırım. Kalitesiz mal alacak kadar zengin değilim. Bu da tam ortadoğu kafasıdır işte. Zaten marka ile hava atılabileceği algısı da bu tezimi desteklemektedir. Ben bir ürüne öncelikle işlevselliği ve uzun dönem maliyeti yönünden bakarım. En son da estetik kaygılar gelir. Marka köleliği yorumu ile projeksiyon yapıyorsun kanımca.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,608
Üyeler
164,030
Son üye
yipyipss
Top Bottom