s24 fe ile ip 14ün aynı fiyat olması değişik bu iki cihaz arasından ben olsam ip 14 alırdım ama daha üst benzer samsung telefon varsa tartışılırRomanya'dayım yeni bir telefon almam lazım. Siz hangisini önerirsiniz ikisi de benzer fiyatlarda burda. Kamera baya kullanacağım onun dışındaki özelliklerde bi tercihim yok
Hocam TR'de Samsung özel fiyatlandirma yapıyor. Romanya'da çok normal, 2 sene önceki seri olduğundan büyük ihtimal iPhone 14 orada 16'dan 200 euro falan daha ucuz. S24 FE ise en son nesilden düşük model.s24 fe ile ip 14ün aynı fiyat olması değişik bu iki cihaz arasından ben olsam ip 14 alırdım ama daha üst benzer samsung telefon varsa tartışılır
Eyvallah ben biraz daha kapsamlı araştırıyım. İlla samsung ya da Iphone olsun derdim yok zaten parasını en çok hangisi hakediyorsa onu alma taraftarıyımtavsiyem 128 gb telefon alma. arkadaşa s24 fe aldık. hız olarak iyi, en ufak kasma yok ama nadir de olsa ısınıyor. kamera performansı da bence yeterli. 14 düz hiç kullanamdım, arkadaşta 14 pro var o da memnun. s24 fe daha güncel bir cihaz 7 yıl güncelleme desteği var ayrıca. ben olsam düz s24 alabilirdim emin değilim. farklı telefon düşünürse nhonor magic 6 pro veya oneplus 12 varsa kesinlikle bunları alırdım.