Neler Yeni

Geniş ve rahat oyuncu koltuğu önerisi

Genesyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Hamza Kızılay
Bütçe
10.000
Selam dostlar oyuncu koltuğu arayışındayım boy 1.86 kilo 83 toto kısmı geniş olursa güzel olur. Bel kısmı yüksek ve rahat olursa güzel olur bütçe konusunda 10.000 max ama o kadar zorlamak istemiyorum ama gerçekten uzun yıllar kullanabileceğim sağlam birşeyse alabilirim

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
xDrive Anka

TweezyQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
tweezy
Zio'ya bakabilirsin kendin tasarlayıp alabiliyorsun güzel yanıda bu. Fakat birkaç sıkıntısı var. kolçakların seviye ayarlama yerinin sert olması gibi.

Genesyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Hamza Kızılay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam yorumları çok gıcırtı ve terletme yaptığını söylüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zio'ya bakabilirsin kendin tasarlayıp alabiliyorsun güzel yanıda bu. Fakat birkaç sıkıntısı var. kolçakların seviye ayarlama yerinin sert olması gibi.
zio yu çok duydum hocam nasıldır koltuk kalitesi ömrü en önemlisi genişliği nasıldır

hangi modelini önerirsiniz

TweezyQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
tweezy

zio yu çok duydum hocam nasıldır koltuk kalitesi ömrü en önemlisi genişliği nasıldır
koltuk genişliğini kendin satın alırken ayarlayabiliyorsun. Örn xl veya large gibi. koltuk kalitesi bakımından dediğim gibi kolçakların üstü yumuşak fakat yukarı aşşağı ayarlamak için ecel terleri dökebiliyorsunuz cidden çok sert oluyor. onun dışında ömrü bence gayet iyi ekstradan satın alırken yumuşak bir sünger daha verebiliyorsunuz. daha yumuşak oluyor cidden. yırtılma gibi şeyler görmedim.

hangi modelini önerirsiniz
bende hologrofik modeli var. fakat kafa koyma yastığı küçük onun dışında gayet sevdiğim bir model.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,554
Üyeler
163,187
Son üye
bloklendro
Top Bottom