Neler Yeni

Tv box önerisi monitör için

Luci_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
mi tv box kullanıyorum memnunum

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
Mi box almalısın. Yıllardır ilk çıkan versiyonunu kullanıyorum bana mısın demedi. En son mi box S çıkmıştı sanırım şimdi S olanının versiyon 2 olanları gelmiş. Stick olanları denemedim ama özellik olarak daha kısılmış oluyor. Alırsan stick yani flash bellek gibi olanlardan alma bence. Düz mi box al yıllarca sorun yaşama.

Batuitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Batu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi box almalısın. Yıllardır ilk çıkan versiyonunu kullanıyorum bana mısın demedi. En son mi box S çıkmıştı sanırım şimdi S olanının versiyon 2 olanları gelmiş. Stick olanları denemedim ama özellik olarak daha kısılmış oluyor. Alırsan stick yani flash bellek gibi olanlardan alma bence. Düz mi box al yıllarca sorun yaşama.
onlar lisanslı demi yani netflix google fln herşeyi açar bide bu lisansların bir süresi oluyomu birde dönüştürücü ile eski vga monitöre bağlanırmı

Luci_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
onlar lisanslı demi yani netflix google fln herşeyi açar bide bu lisansların bir süresi oluyomu birde dönüştürücü ile eski vga monitöre bağlanırmı
Lisanslı mı derken ne demek istediğinizi anladımadım içinde android yüklü android tv sürümünde olan uygulamaları bulabilirsiniz

Batuitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Batu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1-1.5k vermek isitiyorum bu aralarda ne önerirsiniz 2kya çıkmak içimden gelmiyor açıkçası

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
Evet lisanslı bu lisans sorunları bilinmedik markalarda oluyor. Büyük markalarda lisans sorunu olmuyor. Süresi yok aynı zamanda. Ben 2017'de aldığım mi boxu kullanıyorum. İlk çıkan versiyon. Yıllardır sorunsuz. Dönüştürücü olarak bağlarsın ama şu şekilde olur vga ses desteklemez. Hdmi ses destekli oluyor. Yani monitörde hdmi olmadığı için vga hdmi dönüştürücü ile görüntü aktarımı yaparsın fakat ses alamazsın. Sesi 3.5 mm jack ile hoparlör vs vermen gerekir alırken o şekilde bir dönüştürücü almalısın.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,956
İsim
Mert Can Ergün
Mi box al diyenlere kulak asma mi boxtan daha iyileri var

Batuitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Batu
Evet lisanslı bu lisans sorunları bilinmedik markalarda oluyor. Büyük markalarda lisans sorunu olmuyor. Süresi yok aynı zamanda. Ben 2017'de aldığım mi boxu kullanıyorum. İlk çıkan versiyon. Yıllardır sorunsuz. Dönüştürücü olarak bağlarsın ama şu şekilde olur vga ses desteklemez. Hdmi ses destekli oluyor. Yani monitörde hdmi olmadığı için vga hdmi dönüştürücü ile görüntü aktarımı yaparsın fakat ses alamazsın. Sesi 3.5 mm jack ile hoparlör vs vermen gerekir alırken o şekilde bir dönüştürücü almalısın.
monitörde hoparlör yoktur ayrı olarak bağlıyacağım usb girşine
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mi box al diyenlere kulak asma mi boxtan daha iyileri var
neler var peki

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,956
İsim
Mert Can Ergün

🃏JOKER🃏