eski philips monitörümm var ona tv box alıp birşeyler izlemek istiyorum vga girişi var sadece dönüştürücü ile bağlayabilirmiyim ve tvbox önerisi yaparmısınız teşekkürler
mi tv box kullanıyorum memnunum
onlar lisanslı demi yani netflix google fln herşeyi açar bide bu lisansların bir süresi oluyomu birde dönüştürücü ile eski vga monitöre bağlanırmıMi box almalısın. Yıllardır ilk çıkan versiyonunu kullanıyorum bana mısın demedi. En son mi box S çıkmıştı sanırım şimdi S olanının versiyon 2 olanları gelmiş. Stick olanları denemedim ama özellik olarak daha kısılmış oluyor. Alırsan stick yani flash bellek gibi olanlardan alma bence. Düz mi box al yıllarca sorun yaşama.
Lisanslı mı derken ne demek istediğinizi anladımadım içinde android yüklü android tv sürümünde olan uygulamaları bulabilirsinizonlar lisanslı demi yani netflix google fln herşeyi açar bide bu lisansların bir süresi oluyomu birde dönüştürücü ile eski vga monitöre bağlanırmı
mi tv box kullanıyorum memnunum
1-1.5k vermek isitiyorum bu aralarda ne önerirsiniz 2kya çıkmak içimden gelmiyor açıkçasıMi box almalısın. Yıllardır ilk çıkan versiyonunu kullanıyorum bana mısın demedi. En son mi box S çıkmıştı sanırım şimdi S olanının versiyon 2 olanları gelmiş. Stick olanları denemedim ama özellik olarak daha kısılmış oluyor. Alırsan stick yani flash bellek gibi olanlardan alma bence. Düz mi box al yıllarca sorun yaşama.
Evet lisanslı bu lisans sorunları bilinmedik markalarda oluyor. Büyük markalarda lisans sorunu olmuyor. Süresi yok aynı zamanda. Ben 2017'de aldığım mi boxu kullanıyorum. İlk çıkan versiyon. Yıllardır sorunsuz. Dönüştürücü olarak bağlarsın ama şu şekilde olur vga ses desteklemez. Hdmi ses destekli oluyor. Yani monitörde hdmi olmadığı için vga hdmi dönüştürücü ile görüntü aktarımı yaparsın fakat ses alamazsın. Sesi 3.5 mm jack ile hoparlör vs vermen gerekir alırken o şekilde bir dönüştürücü almalısın.onlar lisanslı demi yani netflix google fln herşeyi açar bide bu lisansların bir süresi oluyomu birde dönüştürücü ile eski vga monitöre bağlanırmı
O zaman mi stick alın 1080p görüntü verenleri 1300 tl 4k verenleri 1700 tl.1-1.5k vermek isitiyorum bu aralarda ne önerirsiniz 2kya çıkmak içimden gelmiyor açıkçası
monitörde hoparlör yoktur ayrı olarak bağlıyacağım usb girşineEvet lisanslı bu lisans sorunları bilinmedik markalarda oluyor. Büyük markalarda lisans sorunu olmuyor. Süresi yok aynı zamanda. Ben 2017'de aldığım mi boxu kullanıyorum. İlk çıkan versiyon. Yıllardır sorunsuz. Dönüştürücü olarak bağlarsın ama şu şekilde olur vga ses desteklemez. Hdmi ses destekli oluyor. Yani monitörde hdmi olmadığı için vga hdmi dönüştürücü ile görüntü aktarımı yaparsın fakat ses alamazsın. Sesi 3.5 mm jack ile hoparlör vs vermen gerekir alırken o şekilde bir dönüştürücü almalısın.
neler var pekiMi box al diyenlere kulak asma mi boxtan daha iyileri var
gördüğüm kadarıylaMi box al diyenlere kulak asma mi boxtan daha iyileri var
Onu algördüğüm kadarıyla
Next Start 4K Media Player övülüyordu üstte linkini atmıştım