İtopyadan 1900 e v3 kablolu aldım ama her yerde o fiyata kablosuz mouse bulunabileceğini söylüyorlar ama kablolu olması benim için pek sıkıntı değil çok bir şey kaybeder miyim kararsız kaldım tutuşum relaxed claw
O fiyatlara gerçekten kaliteli ve sağlam bir çok kablosuz model var.İtopyadan 1900 e v3 kablolu aldım ama her yerde o fiyata kablosuz mouse bulunabileceğini söylüyorlar ama kablolu olması benim için pek sıkıntı değil çok bir şey kaybeder miyim kararsız kaldım tutuşum relaxed claw
Örnek olarak https://wraithesports.com/products/...NfkZIVmHwFkhgReaA9sbKdCN6r4WQ1lRoCpXMQAvD_BwEO fiyatlara gerçekten kaliteli ve sağlam bir çok kablosuz model var.
Hocam birde dongle için para mı vereyim üstüne wraith sitesinin iade politikası çok sıkıntılıO fiyatlara gerçekten kaliteli ve sağlam bir çok kablosuz model var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Örnek olarak https://wraithesports.com/products/...NfkZIVmHwFkhgReaA9sbKdCN6r4WQ1lRoCpXMQAvD_BwE
Ben bunu örnek olarak attım hocam daha iyi mouselar atabilirler arkadaşlar. Onlara da bakıp kafanıza yatanı almak daha mantıklı olur.Hocam birde dongle için para mı vereyim üstüne wraith sitesinin iade politikası çok sıkıntılı
hocam mouse olarak bende kablolu kullanma taraftarıyım fakat fiyat olarak bana da çok geldi o fiyata daha kaliteli bir şey bulunabilir gibi çünkü kablolu 1900 kablosuz 3000 gibi bir şeydir fiyatlandırmadaİtopyadan 1900 e v3 kablolu aldım ama her yerde o fiyata kablosuz mouse bulunabileceğini söylüyorlar ama kablolu olması benim için pek sıkıntı değil çok bir şey kaybeder miyim kararsız kaldım tutuşum relaxed claw
Sizde haklısınız hocamhocam mouse olarak bende kablolu kullanma taraftarıyım fakat fiyat olarak bana da çok geldi o fiyata daha kaliteli bir şey bulunabilir gibi çünkü kablolu 1900 kablosuz 3000 gibi bir şeydir fiyatlandırmada
O alınabilir ama 2300 üstüne taksit yapsam 2500 olur maalesef bütçemi aşıyorgüzel içerisinden 8k dongle çıkıyor örnek olması için attımVXE MAD R Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com