Neler Yeni

Razer deathadder v3 aldım ama

IPerseus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
KAAN
İtopyadan 1900 e v3 kablolu aldım ama her yerde o fiyata kablosuz mouse bulunabileceğini söylüyorlar ama kablolu olması benim için pek sıkıntı değil çok bir şey kaybeder miyim kararsız kaldım tutuşum relaxed claw

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Arda
İtopyadan 1900 e v3 kablolu aldım ama her yerde o fiyata kablosuz mouse bulunabileceğini söylüyorlar ama kablolu olması benim için pek sıkıntı değil çok bir şey kaybeder miyim kararsız kaldım tutuşum relaxed claw
O fiyatlara gerçekten kaliteli ve sağlam bir çok kablosuz model var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O fiyatlara gerçekten kaliteli ve sağlam bir çok kablosuz model var.
Örnek olarak https://wraithesports.com/products/...NfkZIVmHwFkhgReaA9sbKdCN6r4WQ1lRoCpXMQAvD_BwE

IPerseus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
KAAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Arda
Hocam birde dongle için para mı vereyim üstüne wraith sitesinin iade politikası çok sıkıntılı
Ben bunu örnek olarak attım hocam daha iyi mouselar atabilirler arkadaşlar. Onlara da bakıp kafanıza yatanı almak daha mantıklı olur.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,685
İsim
Kerem Çavuş
8khz destekli ve kalitesi belli seviyede ben de kullanıyorum şu an alınır , belki dareu a950 pro alınabilirdi ama kablolu olması önemli değilse devam

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Mustafa Aydemir
hocam mouse olarak bende kablolu kullanma taraftarıyım fakat fiyat olarak bana da çok geldi o fiyata daha kaliteli bir şey bulunabilir gibi çünkü kablolu 1900 kablosuz 3000 gibi bir şeydir fiyatlandırmada

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Eyüp Muhammet Ceylan
güzel içerisinden 8k dongle çıkıyor örnek olması için attım

IPerseus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
KAAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam mouse olarak bende kablolu kullanma taraftarıyım fakat fiyat olarak bana da çok geldi o fiyata daha kaliteli bir şey bulunabilir gibi çünkü kablolu 1900 kablosuz 3000 gibi bir şeydir fiyatlandırmada
Sizde haklısınız hocam
güzel içerisinden 8k dongle çıkıyor örnek olması için attım
O alınabilir ama 2300 üstüne taksit yapsam 2500 olur maalesef bütçemi aşıyor

Top Bottom