Neler Yeni

1178 TL Rampage KB-RX63 B-ATOM Beyaz Kablosuz Red Switch Mekanik Mini Klavye

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

44ep44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ercan Larte
Bu çok daha işlevsel görünüyor ancak İngilizce olması sıkıntı.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu çok daha işlevsel görünüyor ancak İngilizce olması sıkıntı.
Çok da sıkıntı değil. Attığın klavyeden her açıdan çok çok daha iyi. Kablosuz, Hot Swappable, kaliteli bir ürün. Rampage yaklaşamaz. Zaten çoğu kişi klavyeye bakmadan yazıyor o yüzden üzerindeki şeyler çok önemli değil bence. En kötü Türkçe keycaps alırsın

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Çok da sıkıntı değil. Attığın klavyeden her açıdan çok çok daha iyi. Kablosuz, Hot Swappable, kaliteli bir ürün. Rampage yaklaşamaz. Zaten çoğu kişi klavyeye bakmadan yazıyor o yüzden üzerindeki şeyler çok önemli değil bence. En kötü Türkçe keycaps alırsın
Hocam bi kere satıcı çöp destek yok üründe bi sıkıntı varsa 14 günlük iade hakkını bile kullanamıyorsun . Yurtdışı garantisiz ürün almaktan hiç bi farkı yok. Türkçe keycaps bugün en az 900 tl civarında klavye parası nerdeyse. Ben rampage alınması taraftarı değilim ama kesinlikle bu firmadan alınmasını önermiyorum . Alışveriş yaptım ve pişman etti beni.

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Umut Şener
Kablosuz klavye alırsam hiç yoktan şarj göstergesi olan bir ekranı olsa iyi olur

44ep44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ercan Larte
Hocam bi kere satıcı çöp destek yok üründe bi sıkıntı varsa 14 günlük iade hakkını bile kullanamıyorsun . Yurtdışı garantisiz ürün almaktan hiç bi farkı yok. Türkçe keycaps bugün en az 900 tl civarında klavye parası nerdeyse. Ben rampage alınması taraftarı değilim ama kesinlikle bu firmadan alınmasını önermiyorum . Alışveriş yaptım ve pişman etti beni.

Haklısınız ürün daha kaliteli bu bir gerçek ama işin destek tarafı da önemli. Rampage marka bir mouse almıştım bozulmuştu 1 yıl sonra. Segment Bilgisayar'ın fabrikası buraya yakın diye direkt fabrikasına götürdüm. Adamlar beni 10 dakika bekletti sadece, baktım sıfırını getirmişler. Böyle de bir desteği var ettiğim tecrübe kadarıyla.

umtb

80+
Dareu alın geçin destek falan boş iş kalite farkı yanında

Top Bottom