mertere gıt dahada ustunu tanımıyorumReplika tarzı ayakkabı iç giyim tarzı ürünler satacağım bazı toptancılar buldum fakat sizinde bildiğiniz bir yer var mı ?
Hocam bu sadece toptan için mi yoksa perakende de var mı? Ben de replika the north face ürünler fln arıyorum da.mertere gıt dahada ustunu tanımıyorum
hersey ıcın var hocam bız dayımla gıtmıstık toptandan perakendeye nıkeden nort faceye ılla ıstedıgın sekılde ıstedıgın urunu bulursun dıye dusunuyorumHocam bu sadece toptan için mi yoksa perakende de var mı? Ben de replika the north face ürünler fln arıyorum da.
Hocam adres varmıdır yada tam bölgehersey ıcın var hocam bız dayımla gıtmıstık toptandan perakendeye nıkeden nort faceye ılla ıstedıgın sekılde ıstedıgın urunu bulursun dıye dusunuyorum
Tam olarak ne diye geçiyor hocam, nasıl bulucam, bir sokakta fln mıhersey ıcın var hocam bız dayımla gıtmıstık toptandan perakendeye nıkeden nort faceye ılla ıstedıgın sekılde ıstedıgın urunu bulursun dıye dusunuyorum
Hocam adres varmıdır yada tam bölge
Tam olarak ne diye geçiyor hocam, nasıl bulucam, bir sokakta fln mı
Hocam bu sadece toptan için mi yoksa perakende de var mı? Ben de replika the north face ürünler fln arıyorum da.
İletişim kuralım toptan olarak bir çok çeşit mevcut görebilirsiniz istişare ederiz numaramı yazdım yukarıdaReplika tarzı ayakkabı iç giyim tarzı ürünler satacağım bazı toptancılar buldum fakat sizinde bildiğiniz bir yer var mı ?