Neler Yeni

Valorant hesabı satın almak istiyorum.

Ephesus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Kamil Berke Kapıcıoğlu
İtemsatış sitesinden Valorant hesabı almak istiyorum vp fiyatları inanılmaz pahalı kendi hesabım var ama sıkıldım artık bazı satıcıların 10k 15k başarılı işlemi var onlardan alsam hesabın geri çekilme durumu olur mu yine?

Nisshs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Efe Taş
İtemsatış sitesinden Valorant hesabı almak istiyorum vp fiyatları inanılmaz pahalı kendi hesabım var ama sıkıldım artık bazı satıcıların 10k 15k başarılı işlemi var onlardan alsam hesabın geri çekilme durumu olur mu yine?
olur hocam bence yakın arkadaştan en kötü almak gerekir yada zar zor dizmek

Ephesus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Kamil Berke Kapıcıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1734730695761.png

Sitenin destek ekibine sordum geri alınırsa hesap ne yaparsınız diye savcılığa suç duyurusu diyor zaten illegal bir şey hesap satmak valorantta nasıl suç duyurusu açacağım ki vazgeçtim bunu görünce.

Ygtkrcaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
yiğit karaca
ilk mail i vermesi lazım aksi takdirde alınmaz

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Discord
vazgecmek
ilk maili verdiğinden nasıl emin olabilirim peki
verdiği mailin içinde valoranta hoşgeldin maili oluyor ordan emin olabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

verdiği mailin içinde valoranta hoşgeldin maili oluyor ordan emin olabilirsin.
Eğer vermiyorsa o hesap ‘’Mail değişimli’’ olarak geçer, o hesaplara güven olmaz her an geri çekilebilir.

coolsnow

80+
Şu an 230 level, EU'da 8.5k ranka sahip, 7-8 tane Battlepass, 10+ Full Vandal, phantom skini olan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu an 230 level, EU'da 8.5k ranka sahip, 7-8 tane Battlepass, 10+ Full Vandal, phantom skini olan
hesaba teklifiniz ne olur? Merakımdan soruyorum.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Burak
Hocam her Zaman geri çekilme olasılığı var yakın arkadaşınız dan alın daha iyi olur

zepph

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ömür
reis alıp direk gmail ve kurtarma şeylerini direk üstüne alıp siparişi oynayla bende satıcıyım :)

Top Bottom