muhtemelen haftasonu olduğu için dağıtıma çıkarmadan teslim edildi olarak işaretlediler pazartesi gelir diye düşünüyorum
Normal değil ama haftasonu firmalar yapıyor genellikleAlıntıyı görüntülehocam teslim edildi diyor normalmi?
tamamdır hocam pazartesiyi bekliycem sağolunNormal değil ama haftasonu firmalar yapıyor genellikle
Hocam peki ya iptal ettirebilir miyim?Normal değil ama haftasonu firmalar yapıyor genellikle
hocam öyle olduğu zaman genelde eksik adres adresinizi güncelleyin göndermiyorlar mı bir kere canlı desteğe sormuştum öyle söylemiştimuhtemelen haftasonu olduğu için dağıtıma çıkarmadan teslim edildi olarak işaretlediler pazartesi gelir diye düşünüyorum
Pazartesi ararsın duruma göre bakarsın boşa iptal etme şimdiden benceHocam peki ya iptal ettirebilir miyim?
canlı destekle iletişime neden geçmiyorsunHocam peki ya iptal ettirebilir miyim?
hocam adres doğru önceki siparişlerim başarıyla gelmişti.hocam öyle olduğu zaman genelde eksik adres adresinizi güncelleyin göndermiyorlar mı bir kere canlı desteğe sormuştum öyle söylemişti
tamamdır hocam sağolun cansınız.Pazartesi ararsın duruma göre bakarsın boşa iptal etme şimdiden bence
yok zaten adres doğru ama yetişmeyeceğini anladıklarında adres bilgisi yetersiz diye bildirim gönderiyorlarhocam adres doğru önceki siparişlerim başarıyla gelmişti.
bir deneyeyim hocamcanlı destekle iletişime neden geçmiyorsun
Hocam adres yetersiz diye bildirim henüz gelmedi sadece siparişini teslim ettik diye bildirim geldiyok zaten adres doğru ama yetişmeyeceğini anladıklarında adres bilgisi yetersiz diye bildirim gönderiyorlar