Neler Yeni

Yardım Biostar b650mp-e pro - Expo ram uyumsuzluğu - Goodram 6000 - 30 CL Black model

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Sefer Şahin
Şefim aynı anakartı bu linkteki ramler ile sorunsuz cl30 6000mhz expo profilde kullanıyorum. Tabi ben aldığımda bu kadar pahalı değildi 3.5k dı 1 ayda 1k zamlamışlar.
Hocam Merhaba aynı ram ve aynı anakart 7500f ile hangi ayarı hangi biosu denediysem yapamadım dediğinizi hiç bir şekilde 4800mhzyi geçemiyorum acaba ayarlardamı yanlış yapıyorum ayarlarınızı paylaşırmısınız bios sürümünüz ile birlikte

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Ahmet
Hocam Merhaba aynı ram ve aynı anakart 7500f ile hangi ayarı hangi biosu denediysem yapamadım dediğinizi hiç bir şekilde 4800mhzyi geçemiyorum acaba ayarlardamı yanlış yapıyorum ayarlarınızı paylaşırmısınız bios sürümünüz ile birlikte
Hocam tabi ki, şuan şehir dışındayım yarın geleceğim hepsini göstereyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Taner
Hocam benim Expoda 6000mhz açınca PC mavi ekran veriyor ve açılmıyor ama kendim manuel yapınca bir sorun olmadan açılıyor. Manuel olarak değiştirmeyle Expo arasında bir fark var mı? Yoksa neden Expo varken açılmıyor da manuel olarak 6000mhz yapınca açılıyor.

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Kullandığınz Patriot'un model numarasını paylaşabilir misin?

Örneğin:

PVV532G600C30K - 3.700TL​

Anakartın uyumluluk listesinde bir tane Patriot var. Ondan farklı bir model de sorunsuz ise yardımcı olur.

F5-6000J3038F16GX2-TZ5NR - 5400TL​

Alıntıyı görüntüle

Bu mesajında link içinden gördüm model numarasını. Örnek olarak attığım belleklermis. @Moonlighter

Son düzenleme:

Mekaplan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammet Emin Kaplan
Son Güncelleme: Arkadaşlar Biostar b650mp-e pro anakartı amazonda iadeye gönderiyorum. Çok uğraştım ama başaramadım.
Bugün Asus Prime B650M-A Wi-Fi II anakart aldım onda da expo modunda problem çıktı çalıştırmadı fakat sonradan amd overclocking menüsü altında expodan farklı bir seçenek daha vardı onu seçince 64 gb ramler 6000 mhz ye çıktı. Şuan stabil çalışıyor çok şükür. Yardım eden herkese çok teşekkür ederim.

Top Bottom