Neler Yeni

Kalıcı Ücretsiz Mafia: Definitive Edition Bedava🔥🔥

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Mehmetcan İvrendi
Oyunun Steam indirimli fiyatı 7.99$ indirimsiz 39.99$

Şimdi nasıl bedava alacaksınız konusuna gelince

-Amazon Hesabı açın

-Amazon Prime 30 günlük deneme üyeliğine kaydolun 39 TL

-Amazon Prime girin o hesapla

-Ayın Ücretsiz Oyunlarına girin ve Mafia: Definitive Edition seçin

-Sonra Ordaki adımları takip ederek GOG hesabınıza Kodu girerek Aktif edin
(GOG hesabınız yoksa açın zaten çok basit)

-Amazon Prime 30 günlük deneme üyeliğinizi iptal edin ve paranız iade edilecek bu kadar

Notlar:

-Sadece Mafia değil bir çok Oyun hediye veriyor çoğu çöp ama aralarında 3-5 Tane'de güzel oyun var onlarıda Epic hesabınızı bağlayıp alabiliyorsunuz onlara'da bir bakın derim

-Oyunlar Kalıcı yani Amazon iptal edince oyunlar gitmiyor

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
Mobilden nasıl alıyoruz ya prime var zaten

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,500
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Mobilden nasıl alıyoruz ya prime var zaten
prime gaming sitesine giriyorsun ordan alıyorsun gelen kodu gog'un sitesine girip (orayada giriş yapman gerek hesap varsa yoksa kayıt oluccan) ordan yazıyorsun bu akdar

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Koray Yıldız

-Amazon Hesabı açın

-Amazon Prime 30 günlük deneme üyeliğinizi iptal edin ve paranız iade edilecek bu kadar

Notlar:

-Sadece Mafia değil bir çok Oyun hediye veriyor çoğu çöp ama aralarında 3-5 Tane'de güzel oyun var onlarıda Epic hesabınızı bağlayıp alabiliyorsunuz onlara'da bir bakın derim

Bu yeni bişey gibi başlık açmışsın, kaç senedir beleş oyunlar veriyor Amazon Prime. Hatta bazısı Epic veya EAGames hesabında oluyor.

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Kac aydır amazon prime kullanıyorum okadar free oyunlar aldım gog hesabımda bu kadar birikti oyunlar.
1734810625603.png

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Bilgisayar ve Donanım, Yapay Zeka, Yazılım, Çevrebirimleri

-Amazon Hesabı açın

Notlar:

Bildiğim kadarı ile GOGda yok ama amazonda şöyle bir durum var, eğer oyun amazonun kendi oyunu ise yanı amazon games ile giriliyorsa üyelik olması gerekiyor girebilmek için. GOGta öyle bir durum yok sanırsam anlattığınız gibi yapıp iptal ederek yapabilirler ama 39tl çok değil ve bir çok avantajları var prime video, amazon alışverişlerinde öncelik vb gibi gibi twitch prime gibi gibi.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Mehmetcan İvrendi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu yeni bişey gibi başlık açmışsın, kaç senedir beleş oyunlar veriyor Amazon Prime. Hatta bazısı Epic veya EAGames hesabında oluyor.
Hocam bir probleminiz mi var???? Ben Amazon bedava oyun mı veriyor mu diyiyorum??? Mafia Bedava diyiyorum

Merak etmeyin tek zeki siz değilsiniz ben'de biliyorum Ücretsiz oyun verdiğini Ama her zaman AAA Kaliteli Oyunlar vermiyor ayrıca Herkes her ay bu Şekil'de oyun almıor amazondan Kaliteli bir oyun verdiği için paylaştım

O zaman Epic'te her gün bedava oyun veriyor mesela Gidipte RDR 2 verse ve biri konu açsa epic Bedava RDR 2 veriyor diye Gidip teşekkür etmek yerine Kardeşim Epic her zaman oyun veriyor ne konu açıyon boş yere mi diyelim????

Cidden ülkecek IQ problemi var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bildiğim kadarı ile GOGda yok ama amazonda şöyle bir durum var, eğer oyun amazonun kendi oyunu ise yanı amazon games ile giriliyorsa üyelik olması gerekiyor girebilmek için. GOGta öyle bir durum yok sanırsam anlattığınız gibi yapıp iptal ederek yapabilirler ama 39tl çok değil ve bir çok avantajları var prime video, amazon alışverişlerinde öncelik vb gibi gibi twitch prime gibi gibi.
Tabi iki Amazon Prime avantajları var ama Herkese sürekli gerekmediği için alınmıyor fazla yani mesela ben hiç Amazon prime almadım Yani Ne Amazondan güzel bir ürün alacak paramız var ne'de Twitch İzleyecek zaman malum Türkiye Server'ı Çok Zorlu hayatta kalmaya çalışıyoruz😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kac aydır amazon prime kullanıyorum okadar free oyunlar aldım gog hesabımda bu kadar birikti oyunlar.
Alıntıyı görüntüle
Ama her zaman güzel oyun olmuyor Çoğu Oyun Ya çok eski Oluyor Ya'da Çöp oyunlar oluyor anca 3-5 ayda falan güzel oyun geliyor güzel dediğime bakma Mafia kadar kaliteli AAA oyun çok zor geliyor yılda 1 kere falan

Yani her oyunu Aldıysan normal o sepette o kadar oyun olması benimde Epic Kütüphanem dolu ama.çogunu oynamıyorum😂

Son düzenleme:
Top Bottom