Neler Yeni

Yardım Azoth Muadili Klavye Önerisi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

snoplex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat Bilgin
Bütçe
8000
Merhaba,

Yaklaşık 1.5 yıl önce ASUS ROG Azoth nx snow ürününü satın aldım ve 3-4 aylık kullanım sonrasında çeşitli tuşlarda çift basma sorunu yaşadım bu sebeple klavyemi 2 defa garanti kapsamına gönderdim ve 2.gönderi sonucunda değişim aldım ve yeni seri üretim aynı ürünle değişim aldım. Klavyeyi teslim aldıktan sonra Gateron G PRO 2.0 yellow switchlerle değiştirdim ve sorunumun çözüleceğine, sorunun switchlerde olduğunu düşündüm ancak yeni seri olmasına rağmen, yeni Gateron switchler takmama rağmen bu üründe de aynı sorunu yaşadım. İşin özetine gelecek olursam konuyu açma sebebim Azoth'un malzeme kalitesini gerçekten beğeniyordum ta ki bu sorunları yaşayana kadar. Son gelen değişim ürününü de garantiye yolladım ve para iadesi alacağım. 8000₺ iadeyi aldıktan sonra Azoth'a muadil olabilecek, sorun çıkarmayacak, malzeme kalitesi iyi bir klavye arayışındayım ve önerilerinizi bekliyorum.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,007
İsim
kilan embappe

snoplex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat Bilgin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Boş model hocam. O paralara manyetik switch olmayan klavye alınmaz.
Bir öneriniz var mıdır? Oyun, yazılım karışık kullanacağım. Önceliğim tabii ki Azoth gibi sorunlar yaşatmayacak bir sorunsuz bir klavye olacaktır.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,007
İsim
kilan embappe
Bir öneriniz var mıdır? Oyun, yazılım karışık kullanacağım. Önceliğim tabii ki Azoth gibi sorunlar yaşatmayacak bir sorunsuz bir klavye olacaktır.

Daha F/p bir alternatif

mershadow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
mershadow
Azoth özelliklerinde olup onun gibi oled ekranı olan klavye yok. Bence tekrar değişim isteyin.
Fantech Maxfit81 frost wireless varmış ama malesf ülkemizde satışı yok.

Son düzenleme:

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Baran Kut

Daha F/p bir alternatif
Hocam aralarındaki farklar nedir?

Bir de yazılımları vs. nasıl?

snoplex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat Bilgin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Azoth özelliklerinde olup onun gibi oled ekranı olan klavye yok. Bence tekrar değişim isteyin.
Fantech Maxfit81 frost wireless varmış ama malesf ülkemizde satışı yok.
3.defa aynı süreci yaşama riski çok zor geliyor artık maalesef. İlla ki Oled olacak gibi bir şartım yok genel olarak kalite olarak yakın bulabilirsem sorun çıkartmayacak her klavyeye kabulüm şu an.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,007
İsim
kilan embappe
Hocam aralarındaki farklar nedir?

Bir de yazılımları vs. nasıl?
Hocam ikisi de manyetik ve çok iyi ürünler. Yazılım olarak Dareu'nun yazılımı ne kotuleniyor ne de övuluyor. Wraith'in yazılımını bilmiyorum ama Türk kökenli bir firma olduklarından Türkçe ve güzel bir yazılım kullandıklarını düşünüyorum. Teknik fark olarak ise Wraith Manyetik Switch + 8Khz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom