Neler Yeni

🔥İndirim 2106 TL Magcubic Cns Tech Hy320 Mini Android Destekli Projeksiyon Cihazı

cohannan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Can Demir
2106 TL Magcubic Cns Tech Hy320 Mini Android Destekli Projeksiyon Cihazı 150inç Wifi Bluetooth

1734873069442.png

heysamed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Gürkan Samet Yılmazel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Yüksel
Bu projeksiyonların hepsi aynı çinde üretiliyor Aliexpressde bir ara 1.100tl ye almıştım hy300 modelini hepsi aynı dostlar en ucuzu hangisiyse onu alın.

Hashus000

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Cihan Bozkır
Gerçek lümen değerini iyi kötü tahmin edebilen var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
Boş yorum yapma sebep belirt samed
Ben yanıtlayayım. Bir süredir ihtiyaç duyduğum için böyle projeksiyonlara bakıyorum. Araştırmalarım sonucu öğrendiğim şey şu. İki grup var bu tip projeksiyon ürünlerinde. Bir grup gerçekten yazdığı özellikleri karşılıyor ve fiyatları pahalı, ikinci grupsa özellikleri havadan sallama yazılmış bir sürü markada aynı ürün benzer birkaç kasa tipinden birisiyle satılıyor. Bu ikinci grup ürünlerin hemen hemen hepsi Çin'de belli bir iki fabrikadan çıkıyor ve kullanılmaz. Diğer ilk grupta fiyatları yüzünden uygun fiyata bulunabilir ürünler değil. Ben hala araştırma yapmaya devam ediyorum. Olurda ikinci grupta fiyatı uygun ama iddia ettiği özellikleri gerçekten gösterebilen bir ürün bulursam almayı düşünüyorum.

mehmetii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Mehmet
Bu projeksiyonların hepsi aynı çinde üretiliyor Aliexpressde bir ara 1.100tl ye almıştım hy300 modelini hepsi aynı dostlar en ucuzu hangisiyse onu alın.
Hy300 720p, HY320 1080P. Ucuz diye gidipte 720P olanı almayın bence. Yinede alacak olan arkadaşlar için bilgi vereyim 300/320 model fark etmez, bu cihazlarda L1 lisansı yok yani youtube,netflix tarzı platformlarda cihaz 1080 bile olsa 480p falan görüntü alabilirsiniz. O yüzden hy320'de lisanslı tv stick kullanıyordum sonra zaten l1 lisansı android tvli başka bir cihaza geçtim. Tavsiyem 1080p bir cihaz alınacaksa kesinlikle L1 lisansı olsun.

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Umut Şener
720 p model alınmaz

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Osman
Teknik olarak vasat. Video, film ve oyun için kullanımı uygun değil. Sunum ve sadece sunum yapmak için kullanmak isteyen hiç düşünmeden alabilir. Aksini bekleyenler, pişman olmayın.

Ben yanıtlayayım. Bir süredir ihtiyaç duyduğum için böyle projeksiyonlara bakıyorum. Araştırmalarım sonucu öğrendiğim şey şu. İki grup var bu tip projeksiyon ürünlerinde. Bir grup gerçekten yazdığı özellikleri karşılıyor ve fiyatları pahalı, ikinci grupsa özellikleri havadan sallama yazılmış bir sürü markada aynı ürün benzer birkaç kasa tipinden birisiyle satılıyor. Bu ikinci grup ürünlerin hemen hemen hepsi Çin'de belli bir iki fabrikadan çıkıyor ve kullanılmaz. Diğer ilk grupta fiyatları yüzünden uygun fiyata bulunabilir ürünler değil. Ben hala araştırma yapmaya devam ediyorum. Olurda ikinci grupta fiyatı uygun ama iddia ettiği özellikleri gerçekten gösterebilen bir ürün bulursam almayı düşünüyorum.
Teşekkür ederim hocam zaman ayırıp cevap verdiğiniz için .ben geçenlerde şu videoyu izlemiştim
Ne dersiniz bu videoya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,484
Üyeler
163,503
Son üye
ranaiknet
Top Bottom