Neler Yeni

Yardım Vatan bilgisayar Hırsızlığı!!

heysamed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Gürkan Samet Yılmazel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Kasım fırsatların da bunlardan ram siparısı verdim 1x16 lakin bana 8x2 yollamışlar haliyle iade ettim kargo faturası flan hepsi mevcut.. nerdeyse iki haftadır arıyorum doğru ürün nerede ses seda yok... En azından para iadesi yapın diyorum oda yok resmen paranın üstüne kondular. Bugün aradım diyorlar ki kamera kayıtları incelenecek flan lan ***** mısınız... 2x8 ramı alıp evimde saklayacak halim yok 2x8 ram zaten 1x16 dan ya daha pahalı yada assa yukarı aynı niye böyle bir şey yapayım ben! Beyler Türk hakem heyetine başvurayım mı? çözülecek gibi değil bu durum 1000tl lik paramın üstüne yattılar resmen!

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,328
İsim
Berk
benimde kargodan almadığım ürünün geri para iadesi 2 haftayı bulmuştu biraz problemli vatan bu konuda ama mağdur olacağınızı düşünmüyorum tabii zaman ve enerjiniz dışında

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Samet Kapucuoğlu
Kasım fırsatların da bunlardan ram siparısı verdim 1x16 lakin bana 8x2 yollamışlar haliyle iade ettim kargo faturası flan hepsi mevcut.. nerdeyse iki haftadır arıyorum doğru ürün nerede ses seda yok... En azından para iadesi yapın diyorum oda yok resmen paranın üstüne kondular. Bugün aradım diyorlar ki kamera kayıtları incelenecek flan lan ***** mısınız... 2x8 ramı alıp evimde saklayacak halim yok 2x8 ram zaten 1x16 dan ya daha pahalı yada assa yukarı aynı niye böyle bir şey yapayım ben! Beyler Türk hakem heyetine başvurayım mı? çözülecek gibi değil bu durum 1000tl lik paramın üstüne yattılar resmen!
Tüketici hakem heyeti demek istedin herhalde. Mail ile sorunu bildirebilirsin. Olmazsa iade et internetten aldığın yerden iade et seçeneği illaki vardır ordan et arayarak etme

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,079
Üyeler
164,237
Son üye
yunus14544
Top Bottom