Kankam Tek hayvanlardan bahsediyorsan mod veya dlc gerek yokArkadaşlar pcye Ark Survival Evolved oyununu indirdim. Oynanış videolarında mekanik dinolar falan vardı. Onun için mod veya DLC yüklemek gerekiyor mu yoksa düz halinde var mı?
Benide alırmısınızSkin olarak var bizde şimdi dün yeni başladık yine 2 kişiyiz gel sende istersen modlu haldeyiz biz
Olur gelin sarar en azındanKankam Tek hayvanlardan bahsediyorsan mod veya dlc gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benide alırmısınız
298576998 arkadaş kodumOlur gelin sarar en azından
Aga sende ver koduArkadaşlar pcye Ark Survival Evolved oyununu indirdim. Oynanış videolarında mekanik dinolar falan vardı. Onun için mod veya DLC yüklemek gerekiyor mu yoksa düz halinde var mı?
Ekleyecem298576998 arkadaş kodum
Modsuz halinde tek dinazorlar mevcut. Stego, Rex vs.Arkadaşlar pcye Ark Survival Evolved oyununu indirdim. Oynanış videolarında mekanik dinolar falan vardı. Onun için mod veya DLC yüklemek gerekiyor mu yoksa düz halinde var mı?
Knk yarına hatırlatsana işten geldim yorgunum sistemi açamıyacam yarına ekleyim298576998 arkadaş kodum
Hatırlattım.Knk yarına hatırlatsana işten geldim yorgunum sistemi açamıyacam yarına ekleyim
TamamdırHatırlattım.