Neler Yeni

İtopya vs Amazon hangisinden almalıyım

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Alper Kaplan
Kısaca uzatmayayım kart elimde hemen sipariş etmeyi düşünüyorum. Monitör alacağım. Amazon ve itopya arasında kaldım. Amazon kendi satıcısı değil vizyonbilgisayar diye satıcı ama amazonun ilgileneceğini düşünüyorum ölü piksel durumunda vb. İtopyada emin değilim. Nereden alayım sizce?

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
yunusemre
Kısaca uzatmayayım kart elimde hemen sipariş etmeyi düşünüyorum. Monitör alacağım. Amazon ve itopya arasında kaldım. Amazon kendi satıcısı değil vizyonbilgisayar diye satıcı ama amazonun ilgileneceğini düşünüyorum ölü piksel durumunda vb. İtopyada emin değilim. Nereden alayım sizce?
itopya

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
yunusemre
Neden amazon daha iyi değil mi?
ben ıtopyadan aldıgım hıcbı urunde sorun yasamadım magazayada cok kez ugradım yanı magazısını yerını bıldıgım yerden alırdım cok fıyat farkı yoksa

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben ıtopyadan aldıgım hıcbı urunde sorun yasamadım magazayada cok kez ugradım yanı magazısını yerını bıldıgım yerden alırdım cok fıyat farkı yoksa
Amazonda daha pahalı ama amazonun değişim için sıkıntı çıkarmayacağını düşünüyorum

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
yunusemre

Shix2x

80+ Bronze
Satıcı Amazon olsa tadından yenmezdi. Yine de itopya ya göre daha guvenilir, ben Amazon'dan alirdim.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Satıcı Amazon olsa tadından yenmezdi. Yine de itopya ya göre daha guvenilir, ben Amazon'dan alirdim.
İtopya ölü pikselde uğraşmıyor diyolar. O yüzden amazondan alacağım 2 satıcı var vizyonbilgisayar ve incehesap hangi satıcı sence

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Görkem çetinkaya
tabii ki amazon.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
beytullah
Kısaca uzatmayayım kart elimde hemen sipariş etmeyi düşünüyorum. Monitör alacağım. Amazon ve itopya arasında kaldım. Amazon kendi satıcısı değil vizyonbilgisayar diye satıcı ama amazonun ilgileneceğini düşünüyorum ölü piksel durumunda vb. İtopyada emin değilim.
kesinlikle itopyadan al sandığının aksine daha fazla ilgileniyor itopya.

Top Bottom