agalar cidden lazım yarına yetiştirilmesi gerekiyo cengiz aytmatovun beyaz gemi kitabının özeti okuyan birisi varsa uzun bir özet yazabilirmi (interneten bakmama nedenim hoca bütün kaynakları araştırıyor ve anlayıp 0 veriyor)
reis burda bulamazsın ama microsoft binge sor çok iyi cevap veriyor cpt kadar alakasız değilagalar cidden lazım yarına yetiştirilmesi gerekiyo cengiz aytmatovun beyaz gemi kitabının özeti okuyan birisi varsa uzun bir özet yazabilirmi (interneten bakmama nedenim hoca bütün kaynakları araştırıyor ve anlayıp 0 veriyor)
Yaz chatgpt ye sonra verdiği metinde değişiklik yap bitti gitti özetide ezberle sonra da kitabı alıp bir zahmet oku.agalar cidden lazım yarına yetiştirilmesi gerekiyo cengiz aytmatovun beyaz gemi kitabının özeti okuyan birisi varsa uzun bir özet yazabilirmi (interneten bakmama nedenim hoca bütün kaynakları araştırıyor ve anlayıp 0 veriyor)
eyvallah kralreis burda bulamazsın ama microsoft binge sor çok iyi cevap veriyor cpt kadar alakasız değil
180 sayfalık kitabı bu gece nasıl okuyabilirim dostumYaz chatgpt ye sonra verdiği metinde değişiklik yap bitti gitti özetide ezberle sonra da kitabı alıp bir zahmet oku.
valla kanka tutuşsaydı okurdun ben bi gecede 350 sayfa okuduğumu biliyorum sırf sabahına yetiştireceğim diye (Kitap 450 sayfaydı)eyvallah kral
Mesaj otomatik birleştirildi:
180 sayfalık kitabı bu gece nasıl okuyabilirim dostum
hocam kitap elinizdeyse bi göz gezdirin,karakterlerin özelliklerine bakın arka kapağa bakın sonra chatgpt ye başvurun ve düzeltmeler yapıneyvallah kral
performans ödevi kralKitabın özeti ödev mi yoksa kitap sınavda mı çıkacak?
Direk ChatGPT'ye yaptır. Sonra bi tane AI humanizer sitesine o özeti at böylece özet daha insan yazmış gibi durur ve bingo.performans ödevi kral
Sen daha ne yazdığımı bile okumamışsın yada anlayamamışsın işin zor kolay gele.eyvallah kral