Neler Yeni

Sistemleri Nasıl Alıyorsunuz?

Cwenna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Aykut
Herkese merhaba. Söyle bir sorum var. Yakın zamanda sistem almış olan veya daha önce de olabilir tabi sistem alanlar nasıl aldılar sistemleri? Taksitle mi, elde nakit mi vardı yoksa kredi mi çektiniz? Şu anda en mantıklı ödeme yolu nedir onu öğrenmek istiyorum kısacası.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Herkese merhaba. Söyle bir sorum var. Yakın zamanda sistem almış olan veya daha önce de olabilir tabi sistem alanlar nasıl aldılar sistemleri? Taksitle mi, elde nakit mi vardı yoksa kredi mi çektiniz? Şu anda en mantıklı ödeme yolu nedir onu öğrenmek istiyorum kısacası.
Ben ilk sistemi mi İtopya'dan taksitle, 2. sistemi mi gene İtopya'dan nakitle almıştım. Taksitle almak tabi ki en mantıklısı tabi kii vade farkı yoksa.

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Kaan
hocam bu sana bağlıdır acelen vardır paran yoktur kredi çekersin . paran vardır hazırda nakit alırsın veya taksit gene paran vardır ama aylık ödemelerin vardır taksitle alırısn sana kalmış bişey o

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,233
İsim
Emre siyah
Taksitle vatandan alınır güzel sistem gelirse en mantıklısı o şuan 3 ay falan taksit yapıyor bazı sitelerde anlaşmalı bankalarla 6 aya kadar taksit yapıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Arda
Ben Vatan bilgisayardan 3 taksitle Pc Hocası'nın beyaz sistemini aldım 20.499 tl'ye.

I5 12400f, asus dual rtx 4060, 16 ram, 1tb ssd var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,947
Üyeler
163,911
Son üye
vVurreal
Top Bottom