Neler Yeni

Akbank Oyun Alışverişlerinde %50 iade

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Onboarding Uzmanı
Akbank herkese böyle kampanya vermez kesin bir bit yeniği vardır. Herkes faydalanamıyordur.
Bilmiyorum hocam , korsan oyun kullanmak istemedim ama çok param da gitsin istemediğim için bu konuyu hortlatmak istedim , hani bilen eden , kullanan varsa bizi aydınlatsın, bizde faydalanalim

Zargo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Cihangir
Hocam buraya nasıl geldiniz uygulamada,rica etsem adım adım yazabilir misiniz
Yok gelemedim bende konu sahibinin linkine tıkladığımda tarihi gördüm. Uygulamadan kontrol ettiğimde bende göremedim. Akbankın sitesinde oyun diye aratınca yeni bir kampanya gözüküyor. Üni öğrencilerine özel bu kampanyayı keşfettim. Ama daha da kısıtlanmış hali. Linli şöyle bırakayım : https://www.akbank.com/tr-tr/kampanyalar/Sayfalar/universiteli-akbankli-oyun-kampanyasi.aspx

YazılımKafa

80+ Silver
Bende yok kampanya . Hoş olmadı

menemenci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kerem
1735060055678.png

anlamadım şimdi max 200 tl için mi geçerli bu? eğer öyleyse dalga geçiyorlar herhalde..

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bende de Haziran 2025'e kadar geçerli. Standart Akbank kart mevcut.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mustafa kahveci
aga bir bana mı gelmiyor bu kampanya kaçtır görüyorum 1 kez bile beni kampanyalara gelmedi bir şey mi yapmamız lazım bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kerem Çiçek
Arkadaşlar selam,

Kampanya kişiye özel bende hala gözüküyor. Yal sınırı yok çünkü 33 yaşındayım :)

Akbank mobilde kampanyalar bölümünde tüm fırsatlara girip tam senlik fırsatlara girdiğinizde çıkıyorsa vardır yoksa yok maalesef:(

Önce mobilde aşağıda "senin için" yazan yere tıklıyorsunuz. Sonra biraz aşağıda "kampanyalar ve fırsatlar" kısmına giriyorsunuz. Sağ üstte "tüm programlar" kısmına geldikten sonra "tam senlik fırsatlar" menüsüne girdiğinizde gözükür varsa.

Son tarih 31 Aralık ben cüzdana bakiye yükleyip bırakacağım iadesi geliyor bir ara bişiler alırım.

Ekler

• Screenshot_20241225_111547_Akbank.jpg
    Screenshot_20241225_111547_Akbank.jpg
    224 KB · Hit: 69

ymree13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Yunus Emre
Arkadaşlar selam,

Kampanya kişiye özel bende hala gözüküyor. Yal sınırı yok çünkü 33 yaşındayım :)

Akbank mobilde kampanyalar bölümünde tüm fırsatlara girip tam senlik fırsatlara girdiğinizde çıkıyorsa vardır yoksa yok maalesef:(

Önce mobilde aşağıda "senin için" yazan yere tıklıyorsunuz. Sonra biraz aşağıda "kampanyalar ve fırsatlar" kısmına giriyorsunuz. Sağ üstte "tüm programlar" kısmına geldikten sonra "tam senlik fırsatlar" menüsüne girdiğinizde gözükür varsa.

Son tarih 31 Aralık ben cüzdana bakiye yükleyip bırakacağım iadesi geliyor bir ara bişiler alırım.
Bende banka kartı var ondan mı gözükmüyor? Yoksa genc akbankli nasıl olabilirim üniversite öğrencisiyim

Vidor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
furkan
Arkadaşlar selam,

Mesajınız sayesinde ben de buldum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende banka kartı var ondan mı gözükmüyor? Yoksa genc akbankli nasıl olabilirim üniversite öğrencisiyim
1000 TL limitten oluşan Axess Üniversiteli diye bir kredi kartı var. Kampanyaları biraz sorunlu. Mesela oyun kampanyasında sonraki ayın 15'inde yatacağı yazıyor ama yatmayabiliyordu. Desteğe yazıyordum, her zaman alamıyordum. Bende de düz Axess var ama kampanya çıktı. Kampanya detaylarına baktığımda "Banka kartı kullanımlarında da geçerlidir." Yazıyor. Yalnız bendeki iade tutarı 250 :(

Ekler

• Screenshot_20241225_113147_Akbank.jpg
    Screenshot_20241225_113147_Akbank.jpg
    756.5 KB · Hit: 26
Son düzenleme:

ymree13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Yunus Emre
Mesajınız sayesinde ben de buldum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1000 TL limitten oluşan Axess Üniversiteli diye bir kredi kartı var. Kampanyaları biraz sorunlu. Mesela oyun kampanyasında sonraki ayın 15'inde yatacağı yazıyor ama yatmayabiliyordu. Desteğe yazıyordum, her zaman alamıyordum. Bende de düz Axess var ama kampanya çıktı. Kampanya detaylarına baktığımda "Banka kartı kullanımlarında da geçerlidir." Yazıyor. Yalnız bendeki iade tutarı 250 :(
valla diğer aile üyelerine de bakayım bende gözükmüyor. eğer olursa 250 çok iyi epicden tlou almayı planlıyorumdum. teşekkürler yanıtınız için :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,302
Üyeler
164,470
Son üye
bykingyoutube
Top Bottom