Neler Yeni

Ana Konu 2025 YILI ASGARİ ÜCRET ZAMMI AÇIKLANDI!

Xenovian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
M.Rüzgar Özen
Şuan en düşük memur maaşı 36k zaten 40k dan aşağı alan doğru düzgün yok asıl.
Özel sektörün cidden memur haklarından daha iyi olduğunu mu sanıyorsun hiç özelde çalışan arkadaşın var mı
Dostum, benim sulalem memur. Kuzenim Istanbulda 20k maasa calisiyor. Ek calisma ucretlerini saymazsak az zaten.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
ne 5 lt yağ 450 lira mı oldu? 1 ekmek 18 lira mı?
Ekmekle beslenen hamur kafalar için ekmeğe zam yapamazlar. Anca gramaj düşer. Zaten 180gr cücük kadar kaldı ekmekler. Şimdi 100gr falan olacak. İçine hava basarlar büyük gözüksün diye.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ekmekle beslenen hamur kafalar için ekmeğe zam yapamazlar. Anca gramaj düşer. Zaten 180gr cücük kadar kaldı ekmekler. Şimdi 100gr falan olacak. İçine hava basarlar büyük gözüksün diye.
katılıyorum hocam,
bu arada motosikletler ile ilgili olduğunuzu görmüştüm, motosiklet fiyatları hakkında bir bilginiz veya düşünceniz var mıdır?

Mr. Bean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mr. Bean
Makarnaya Zam Gelecek Mecbur Soğan Ekmeğe Kalacaklar :kekw:

Xenovian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
M.Rüzgar Özen
Dostlar, size sabir diliyorum. Yurt disi cikmak hakkinda bilgi almak isteyen dm yazabilir iyi aksamlar.

wgaijin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
han uzn
anlaşılan 2025 korku filmlerini aratmayacak gibi bu sefer yönetmen tüm şartları zorlayacak gibi gözüküyor bu filme imbd puanım şimdiden 10/9

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,741
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
anlaşılan 2025 korku filmlerini aratmayacak gibi bu sefer yönetmen tüm şartları zorlayacak gibi gözüküyor bu filme imbd puanım şimdiden 10/9
2025 sıkıntılı bir yıl olacak gibi duruyor.

majorw0w

80+ Silver
kral hoşgeldin ben ekmeği bırakamıyorum 2 kilo vermişim demek ki gramajı çalmışlar yoksa aynı kilodaydım

Ysuflix

80+ Gold
gerekçe olarak enflasyonla mücadelede dengenin bozulmaması, farkın açılmaması demişler. enflasyon konusundaki beceriksizliklerinin faturasını halka kesiyorlar. yazık günah.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
katılıyorum hocam,
bu arada motosikletler ile ilgili olduğunuzu görmüştüm, motosiklet fiyatları hakkında bir bilginiz veya düşünceniz var mıdır?
İkinci el çok değişmez çünkü zaten piyasa durgun. İnsanlar motor alıp satamıyor. Sıfır fiyatları da yükselir ama aşırı bir artış olacağını sanmam.

Top Bottom