Neler Yeni

Çözüldü✓ Kulaklık ve mikrofon önerisi

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Yağız
Selamlar uzun süredir arayıştaydım ikinci el/sıfır mikrofon olarak https://www.akakce.com/profesyonel-mikrofon/en-ucuz-fifine-ampligame-a6v-rgb-usb-beyaz-yayinci-mikrofon-fiyati,286138852.html ya da https://s.click.aliexpress.com/e/_ok4cP9t almayı düşünüyorum kulaklık için de 1500-2000 bütçem var hikayeli oyun ve genel kullanım için kullanıcam kablosuz olması lazım mikrofonu olmasına gerek yok önerilerinizi bekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Selamlar uzun süredir arayıştaydım ikinci el/sıfır mikrofon olarak https://www.akakce.com/profesyonel-mikrofon/en-ucuz-fifine-ampligame-a6v-rgb-usb-beyaz-yayinci-mikrofon-fiyati,286138852.html ya da https://s.click.aliexpress.com/e/_ok4cP9t almayı düşünüyorum kulaklık için de 1500-2000 bütçem var hikayeli oyun ve genel kullanım için kullanıcam kablosuz olması lazım mikrofonu olmasına gerek yok önerilerinizi bekliyorum
Linkini bıraktığım ürünler fifine a6v ve fifine a2

Rotatoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Batulu
1500-2000 TL bandında oyun için kablosuz kulaklık bulman zor fakat Fifine A6V gerçekten çok iyi bir mikrofon. Zamanında bende almayı planlıyordum fakat nasip olmadı, çok araştırıp beğendiğim bir ürün kullanmamama rağmen sana öneririm.

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Yağız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1500-2000 TL bandında oyun için kablosuz kulaklık bulman zor fakat Fifine A6V gerçekten çok iyi bir mikrofon. Zamanında bende almayı planlıyordum fakat nasip olmadı, çok araştırıp beğendiğim bir ürün kullanmamama rağmen sana öneririm.
Hocam kulaklıktan tek beklentim film ve hikayeli oyun oynarken üzmesin ve rahat olsun başka bi isteğim yok

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Lloyd

Linkini bıraktığım ürünler fifine a6v ve fifine a2
Mikrofon tarafında daha iyi seçenekler var, A6V'nin de fiyatı fazla. Maksimum bütçe nedir, 2. el düşünüyor musun?

@Lloydˢᵗᵉʳ

hocam yine yeni bir mikrofon konusu :D
Eyv sağolasın :)

Iberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ayberk
2.elde aynı kulaklığı çok daha uyguna satıyorlar bence öyle almak daha mantıklı 2k bence fazla şuan bu ürüne

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Yağız
Mikrofon tarafında daha iyi seçenekler var, A6V'nin de fiyatı fazla. Maksimum bütçe nedir, 2. el düşünüyor musun?

Eyv sağolasın :)
2. El olabilir hocam sorun yok. internette biraz bakınca performansı tatmin etti baya beni fifine a6 aliexpressde a2 var vergileriyle 1300 oluyor onu da alabilirim.Bütçe max2.500 olur çünkü kulaklık ihtiyacım da var fazla çıkmak istemiyorum bütçeden

2.elde aynı kulaklığı çok daha uyguna satıyorlar bence öyle almak daha mantıklı 2k bence fazla şuan bu ürüne
1500 e falan satılıyor öyle de alabilirim

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Lloyd
2. El olabilir hocam sorun yok. internette biraz bakınca performansı tatmin etti baya beni fifine a6 aliexpressde a2 var vergileriyle 1300 oluyor onu da alabilirim.Bütçe max2.500 olur çünkü kulaklık ihtiyacım da var fazla çıkmak istemiyorum bütçeden
Sıfır tarafında Maono PD200X önerirdim öncelikli olarak ama boom arm almaya bütçe yetmiyor, özellikle ortamda ses varsa bütçe artırıp PD200X almayı tavsiye ederim. Diğer türlü Razer Seiren V2 X alınabilir. Stokları tükenmese NZXT Capsule önerirdim.
2. el tarafında ise Fifine AM6 ya da JBL Quantum Stream + boom arm tercih edilebilir. PD200X de 2. elde mevcut ama 300₺ verip sıfırını almak daha mantıklı.

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Yağız
Sıfır tarafında Maono PD200X önerirdim öncelikli olarak ama boom arm almaya bütçe yetmiyor, özellikle ortamda ses varsa bütçe artırıp PD200X almayı tavsiye ederim. Diğer türlü Razer Seiren V2 X alınabilir. Stokları tükenmese NZXT Capsule önerirdim.
2. el tarafında ise Fifine AM6 ya da JBL Quantum Stream + boom arm tercih edilebilir. PD200X de 2. elde mevcut ama 300₺ verip sıfırını almak daha mantıklı.
Hocam öncelikle değerli tavsiyeleriniz için çok teşşekkür ederim. maono olanı alacağım sanırım da harici mic arayış sebebim kulaklık mikrofonlarından kurtulup daha kaliteli bi sesle arkadaş grubumda chill takılmak. Fazla mı acaba bunlar diye düşünüyorum biraz da ama almışken düzgün bir şey almak daha mantıklı sanırım

Fifine am6 modelini ikinci el 1400 e buldum hocam ne dersiniz alınır mı?

Iberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ayberk

1500 e falan satılıyor öyle de alabilirim
Yani o fiyatlara almak daha mantıklı 2k lık bir ürün değil. Pazarlık yap belki düşecekler olacaktır

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Emil Breivik
2 gün önce Fifine A6T mikrofonunu aldım full set olarak. Masaya mikrofon standını bağladığım için kullanması daha rahat oluyor, o yüzden A6T modelini tercih ettim. Eğer üstüne biraz daha eklerim derseniz A6T modelini öneririm. Son olarak; Ses kalitesi fiyatına göre mükemmel. Çok pürüzsüz ve temiz ses geliyor.

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Yağız
2 gün önce Fifine A6T mikrofonunu aldım full set olarak. Masaya mikrofon standını bağladığım için kullanması daha rahat oluyor, o yüzden A6T modelini tercih ettim. Eğer üstüne biraz daha eklerim derseniz A6T modelini öneririm. Son olarak; Ses kalitesi fiyatına göre mükemmel. Çok pürüzsüz ve temiz ses geliyor.
2. El fifine am6 buldum hocam 1400 e onu alıp sonradan stand alıcam sanırım bilgilendirme için de çok sağolun hocam

AWB794

80+
Mikrofon:
Kulaklık:
Boom arm :

Top Bottom