Ömer Murat KARACA
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,056
- İsim
- Ömer Murat KARACA
Satacağımı sattım ben, kimsenin cebinde gözümüz yok ama sizin, şerefimle kazandığım 300-500'de gözünüz var o kesin@callousness hocam siz de umursamayın bu müslümcüyü verdiğiniz ekstra rakam kafanıza takılacak miktarda değilse
adamın kudurma sebepi zaten senin cebindeki 500-700 lirayı alamamak
Stok geldiğinde satışı kapatıp, klavye soranlara link atarak temudan aldırdım, stok yokken ve tamamen bittikten sonra 1500'den sattım elimdekileri, stok bitiminden sonra 1500'e anlaşmalı kargo (80TL kargo) ile sorunsuz paketleyip gönderebilen başka birini bulamazsınız. Siz boş boş konuşana kadar çoktan bitti elimdekiler, konu sahibi 2500 vereyim bana sat dese de verecek ürün yok elimde.
Dakikalar içinde biten hazır sistemleri alıp satanı eleştirirsiniz anlarım, sınırlı stokla belli dönemde indirime girmiş bir şey olsa anlarım da 1 ay boyunca aynı fiyatta kalan, 25-30K adet satılmış bir ürünün alınıp satılmasına laf etmek, acınası demek saçmalığın daniskasıdır. Bunun başka hiçbir açıklaması yok.
Kuduran birini alıyorsan 1 ay stokta duran ürünü alamayacak kadar zekadan yoksun olan kendine bakabilirsin. Zira Sırf insanların 300-500 kazanmasını sindiremeyip 2 katı paraya gümrükten geçmeme ihtimalini bile göze alıp yurtdışından alanı savunacak kadar kudurmuşsun
Son düzenleme: