Neler Yeni

Epomaker Klavye Gümrükte Sorun Çıkarır mı?

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Ömer Murat KARACA
@callousness hocam siz de umursamayın bu müslümcüyü verdiğiniz ekstra rakam kafanıza takılacak miktarda değilse
adamın kudurma sebepi zaten senin cebindeki 500-700 lirayı alamamak 😄
Satacağımı sattım ben, kimsenin cebinde gözümüz yok ama sizin, şerefimle kazandığım 300-500'de gözünüz var o kesin😀

Stok geldiğinde satışı kapatıp, klavye soranlara link atarak temudan aldırdım, stok yokken ve tamamen bittikten sonra 1500'den sattım elimdekileri, stok bitiminden sonra 1500'e anlaşmalı kargo (80TL kargo) ile sorunsuz paketleyip gönderebilen başka birini bulamazsınız. Siz boş boş konuşana kadar çoktan bitti elimdekiler, konu sahibi 2500 vereyim bana sat dese de verecek ürün yok elimde.

Dakikalar içinde biten hazır sistemleri alıp satanı eleştirirsiniz anlarım, sınırlı stokla belli dönemde indirime girmiş bir şey olsa anlarım da 1 ay boyunca aynı fiyatta kalan, 25-30K adet satılmış bir ürünün alınıp satılmasına laf etmek, acınası demek saçmalığın daniskasıdır. Bunun başka hiçbir açıklaması yok.

Kuduran birini alıyorsan 1 ay stokta duran ürünü alamayacak kadar zekadan yoksun olan kendine bakabilirsin. Zira Sırf insanların 300-500 kazanmasını sindiremeyip 2 katı paraya gümrükten geçmeme ihtimalini bile göze alıp yurtdışından alanı savunacak kadar kudurmuşsun😂

Son düzenleme:

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
instagram.com/ichbinsarioglu

pttnin güncelleme yapmasını bekliyorum :) gelecek elbet :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

pttnin güncelleme yapmasını bekliyorum :) gelecek elbet :)

1000067957.jpg

Daha bugün gümrüğe sevk edildi. Beklemedeyim:)

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Salih
Uygunsuz davranış
Satacağımı sattım ben, kimsenin cebinde gözümüz yok ama sizin, şerefimle kazandığım 300-500'de gözünüz var o kesin😀

Stok geldiğinde satışı kapatıp, klavye soranlara link atarak temudan aldırdım, stok yokken ve tamamen bittikten sonra 1500'den sattım elimdekileri, stok bitiminden sonra 1500'e anlaşmalı kargo (80TL kargo) ile sorunsuz paketleyip gönderebilen başka birini bulamazsınız. Siz boş boş konuşana kadar çoktan bitti elimdekiler, konu sahibi 2500 vereyim bana sat dese de verecek ürün yok elimde.

Dakikalar içinde biten hazır sistemleri alıp satanı eleştirirsiniz anlarım, sınırlı stokla belli dönemde indirime girmiş bir şey olsa anlarım da 1 ay boyunca aynı fiyatta kalan, 25-30K adet satılmış bir ürünün alınıp satılmasına laf etmek, acınası demek saçmalığın daniskasıdır. Bunun başka hiçbir açıklaması yok.

Kuduran birini alıyorsan 1 ay stokta duran ürünü alamayacak kadar zekadan yoksun olan kendine bakabilirsin. Zira Sırf insanların 300-500 kazanmasını sindiremeyip 2 katı paraya gümrükten geçmeme ihtimalini bile göze alıp yurtdışından alanı savunacak kadar kudurmuşsun😂
Şerefimle kazandığım mı köprü kenarında marketten ucuza aldığı mendili pahalıya satan dilencilerden ne farkın var senin 😂 şahsi olarak aldığın ürünü sıfır diye satıyorsun sen şahıssın bir kere tedarikçi bile değil gümrükte ödediğin vergi bir anlam ifade etmiyor yani çapulcu seni altada sana özel bir şey bırakıyorum dilencilikle geçinmeye devam
soldaki de beyaz apex😉

Ekler

• IMG_20241225_202841~2.jpg
    IMG_20241225_202841~2.jpg
    1.8 MB · Hit: 42

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Burak
arkadaslar bence al sat konusu fazla uzadı sonuçta mekanda 10 TL'ye su alırken onu satıcı 1 TL'ye alıyor ve 10 kat para alıyor

yada aldıgınız bir teknolojik ürün illaki üstüne kar konulup satılıyor bu suanda arz-talep talep az arz fazla iken 1100 bandına kadar satıldı talep artıp arz azalınca fiyat 1800-1900 bandına çıktı

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Salih
arkadaslar bence al sat konusu fazla uzadı sonuçta mekanda 10 TL'ye su alırken onu satıcı 1 TL'ye alıyor ve 10 kat para alıyor
Ama fiş kesiyor sonuçta di mi (kesmiyorsa o da kaçırıyor)

umtb

80+
Şerefimle kazandığım mı köprü kenarında marketten ucuza aldığı mendili pahalıya satan dilencilerden ne farkın var senin 😂 şahsi olarak aldığın ürünü sıfır diye satıyorsun sen şahıssın bir kere tedarikçi bile değil gümrükte ödediğin vergi bir anlam ifade etmiyor yani çapulcu seni altada sana özel bir şey bırakıyorum dilencilikle geçinmeye devam
soldaki de beyaz apex😉
Dilenci babandır 20 dolarlık gamepad alıp 50 dolarlık klavyeye 2 dolarlık keycaps takınca para babası olunmuyor herkes haddini bilsin bende alsat yaptım klavyede. bist portfyümü atsam ayakkabımın altını yalatacağım adamlar çok laga luga yapmasın

Ama fiş kesiyor sonuçta di mi (kesmiyorsa o da kaçırıyor)
Belirli fiyat altına sattığın üründe şahıssan vergi vermiyorsun

Görgüsüzlüğün lüzumu yok herkesin parası ticareti kendine bu kadar çok alsat karşıtıysanız bütçe sıkıntısı çekenler için sınırlı stok yayınlanan sistemleri botla çekip sarı sitede satanlara yapın lafınızı

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Salih
Dilenci babandır 20 dolarlık gamepad alıp 50 dolarlık klavyeye 2 dolarlık keycaps takınca para babası olunmuyor herkes haddini bilsin bende alsat yaptım klavyede. bist portfyümü atsam ayakkabımın altını yalatacağım adamlar çok laga luga yapmasın

Belirli fiyat altına sattığın üründe şahıssan vergi vermiyorsun
Değişik misin sen aula alamadığımı iddia etti ben de kanıt attım sen önündeki kemiği ye 😂

umtb

80+
Değişik misin sen aula alamadığımı iddia etti ben de kanıt attım sen önündeki kemiği ye 😂
Paşam ben mendilde sattım çocukken hiç merak etme o kemiği sıyırarakta yedik Rabbime şükürler olsun şimdi durumum iyi senin gibi 20 kuruşluk çinden mal alınca varoşlaşan tiplerden olmadım allah selamet versin hadi yoluna

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Ömer Murat KARACA
alabildiysen havlamayı kes de sen kemiğini ye, saygısız herif ne cırlıyorsun o zaman. Gümrükte verdiğimiz vergi işe yaramıyormuş sanki 100 tane getirip sattık :ROFLMAO: 3-5 tane klavye için dünden beri laf anlatmaya çalışıyoruz ne tuhaf adamsın. Apex'in de F75'in de başında paralansın git ötede cırla

• Beğen
Reaksiyonlar: umtb
Top Bottom