tam bir nvdia fan boy kerizleme kartları onlar sen aynen kanka devamke. rtx falan dersin bide şimdi 4060la rtx aç sen bide renderda alırsın kesin 4060la şimdiAynen kanka
Kendim topluyorum 37k orda özelleştiriyorum 38.500 bu nasıl bir ayarsızlıkŞimdi gözüktü YAZIKLAR OLSUN
29 kasımdan beri daha iyi sistem çıkar diye şu sistemi almadım , cw sorunu da var dediler kararsız kaldım.
Şimdi cuma günü gigabytre 7700xt ve çöp anakartlı 7700xtyi 31k'ya indirim diye çıkarırlar.
HARAM ZIKKIM OLSUN VERDİĞİM HER BİR SANİYE
Hocam 7700XT gelcekmis bende o zaman alcam artık ama keşke düz 4070 veya 7800XT gelseymiş neyse artık yapacak bir şey yokcuma son arrtık. En kötü cumartesi kendim toplarım. Taner abinin sözüne güveniyorum. En kötü gaming gecesi var . Gece 12den önce alırım bu sefer herhangibirini.
Bence cuma incehesapla gaming gecesinde vericekler sistemi. Tahminim o yönde.Hocam 7700XT gelcekmis bende o zaman alcam artık ama keşke düz 4070 veya 7800XT gelseymiş neyse artık yapacak bir şey yok
Geçen cuma'da en geç salı günü sistem geliyo dedi Çarşamba attı yani cuma aşabilir
Zamsız fiyatları kaldırdılar şimdi zam yapıp indirim diye sunacaklar olacak şeyler belli.Hocam 7700XT gelcekmis bende o zaman alcam artık ama keşke düz 4070 veya 7800XT gelseymiş neyse artık yapacak bir şey yok
Geçen cuma'da en geç salı günü sistem geliyo dedi Çarşamba attı yani cuma aşabilir
Beklemek senin hatandı dostum, Türkiye'de yaşadığının farkında olabilmen gerekti.Kasım ayı bitti , asgari ücret artmadı ve dolar artmadı sistemlere 3k zam geldi. Şeref ve haysiyetiniz yok mu sizin ?
Pc hocası cuma günü 7700xt sistem çıkaracak diye anında nasıl olur da pc hocası gg-9 sistemine 3k zam yaparsınız ?
Onca zamandır yaptığım stres , harcadığım zaman hepinize haram zıkkım olsun. YAZIKLAR OLSUN YA
Cuma günü eminim ki pc hocası 9'dan daha kalitesiz bir sistem çıkaracaklar 30-31k'ya indirim diye satacaklar.
Bu arada bence'de doğru söylüyor adam artık 8GB VRAM yetmiyor tamam ucuz segment olarak alınabilir ama şuan mesela RTX 4060Ti Kartlar 32K üstünden başlıyor oda gainward gibi çöp markalar Yani 4060 yine neyse'de bütçesi olmayanlar için falan iyi amaAynen kanka