Neler Yeni

Arc A750 ekranda oluşan yırtılmalar

ix46

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ömer özgül
İkinci el ekran kartı aldım sahibinden ile oyunda böyle bir ekran oluştu ve oyunu kapayınca gitti. Başka ekran kartı ile de denedim bir sorun yok, dolayısı ile kablolarda monitör de vs bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Ekran kartının bozuk olması dışında bir ihtimal var mı?

Ekler

• IMG-20241226-WA0000.jpg
    IMG-20241226-WA0000.jpg
    148.8 KB · Hit: 20
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ümit Öztürk
arc a750 boşta bile 40 watt harcayan yazılımsal çok sıkıntısı olan bir kart keşke almadan önce araştırsaydınız

Satriani

80+ Bronze
İkinci el ekran kartı aldım sahibinden ile oyunda böyle bir ekran oluştu ve oyunu kapayınca gitti. Başka ekran kartı ile de denedim bir sorun yok, dolayısı ile kablolarda monitör de vs bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Ekran kartının bozuk olması dışında bir ihtimal var mı?
Kelepir bi' fiyata aldıysan sıkıntı yok da, eğer ederine yakın para verdiysen iyi olmamış. A serisi yazılımsal olarak da zaten sıkıntılı bi' seri, Intel daha yeni B serisi ile bunları öğrenecek de düzeltecek öyle düşün. Muhtemelen C-D serisi falan yaparsa biraz daha piyasada rekabeti artırır. :kizginpeepo:

ix46

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ömer özgül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kelepir bi' fiyata aldıysan sıkıntı yok da, eğer ederine yakın para verdiysen iyi olmamış. A serisi yazılımsal olarak da zaten sıkıntılı bi' seri, Intel daha yeni B serisi ile bunları öğrenecek de düzeltecek öyle düşün. Muhtemelen C-D serisi falan yaparsa biraz daha piyasada rekabeti artırır. :kizginpeepo:
İade etme imkanım var

Satriani

80+ Bronze
İade etme imkanım var
Ne kadara aldın bilmiyorum ama çok elzem değilse bence iade et.
O kartlarla uğraşmak sıkıntı olur. Bunca yıl piyasanın içindeki AMD kartlarında bile hala stabil ve sürdürülebilir yazılım daha yeni başladı öyle düşün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,248
Üyeler
164,277
Son üye
Mrdxx7
Top Bottom