ben dün sipariş verdim bu gün elime ulaştı hiç bir sıkıntı yok sıfır kutu satıcı hepsiburada dan almıştımArkadaşlar Airpods Pro 2 almayı düşünüyorum. Hepsiburada gibi sitelerde 9.200 gibi fiyatlara bulunabiliyor ama Apple'ın kendi sitesinde 11.690tl, bu fiyat farkının sebebi ne sizce hepsiburada güvenilir mi bu konuda
apple'da kutusunun üstüne lazer baskı yaptırılabiliyor, hepsiburada direkt baskısız yolluyor sanırım aradaki fiyat farkı bundan dolayı çok fazlaben dün sipariş verdim bu gün elime ulaştı hiç bir sıkıntı yok sıfır kutu satıcı hepsiburada dan almıştım
tabii ki güvenilir. Apple ürünleri her zaman kendi sitesinde daha pahalı olur. Ayrıca airpods 2 yi kullanıyorum ve önermiyorum. İnternette azda olsa sıkıntılı yorumlar görmüştüm, takmamıştım ama doğruymuş. Kronik sorunlu bir model. Ürünlerin belli bir kısmı sorunlu. Bendekide sıkıntılı. Anc yi açıyorum ve dışardaki sesi kesmek yerine adeta içeri veriyor. Ortam sesi özelliği sürekli açık gibi davranıyor. Yürüme sesimi bile duyuyorum. Mikrofonuda az sesli bir ortamda çok kötü. Mikrofonu sadece sol veya sadece sağ yapınca biraz düzeliyor ama yinede kötü. Araştırırsan bu problemlerle ilgili şikayetler görürsün. Belliki sorunlu bir model.Arkadaşlar Airpods Pro 2 almayı düşünüyorum. Hepsiburada gibi sitelerde 9.200 gibi fiyatlara bulunabiliyor ama Apple'ın kendi sitesinde 11.690tl, bu fiyat farkının sebebi ne sizce hepsiburada güvenilir mi bu konuda
Alakası yok. Her zaman böyle fiyat farkı oluyor.apple'da kutusunun üstüne lazer baskı yaptırılabiliyor, hepsiburada direkt baskısız yolluyor sanırım aradaki fiyat farkı bundan dolayı çok fazla
airpods 4 nasıl sencetabii ki güvenilir. Apple ürünleri her zaman kendi sitesinde daha pahalı olur. Ayrıca airpods 2 yi kullanıyorum ve önermiyorum. İnternette azda olsa sıkıntılı yorumlar görmüştüm, takmamıştım ama doğruymuş. Kronik sorunlu bir model. Ürünlerin belli bir kısmı sorunlu. Bendekide sıkıntılı. Anc yi açıyorum ve dışardaki sesi kesmek yerine adeta içeri veriyor. Ortam sesi özelliği sürekli açık gibi davranıyor. Yürüme sesimi bile duyuyorum. Mikrofonuda az sesli bir ortamda çok kötü. Mikrofonu sadece sol veya sadece sağ yapınca biraz düzeliyor ama yinede kötü. Araştırırsan bu problemlerle ilgili şikayetler görürsün. Belliki sorunlu bir model.
Gördüğüm kadarıyla daha az sorunlu bir model ama o parayı hiç haketmiyor. Anc siz model zaten alınmaz. Anc li olanda pro fiyatına geliyor. Yani hiçbir mantığı yokairpods 4 nasıl sence
Başka marka al knka anker çok iyi misal öneririmkulaküstü kulaklık almak istemediğimden alıyorum tamamen yoksa gerçekten pahalı
Arabadaki ortalama ses sisteminden daha iyi bir ses sistemine sahip airpods pro 2 kesinlikle almanı öneririm diğer airpodsların o kadar da iyi olduğunu düşünmüyorum. Özellikle bass seviyorsan kesinlikle memnun kalırsın. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum hiçbir sorunuyla sıkıntısıyla karşılaşmadım. Ayrıca aktif gürültü engelleme modunda dış dünyayla bağlantını kesiyor resmen hiçbir şey duymuyorsun tamamen müziğe odaklanabiliyorsun.airpods 4 nasıl sence