Neler Yeni

Airpods Pro fiyat farkı

sc4rled

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
657
İsim
scarled.
Arkadaşlar Airpods Pro 2 almayı düşünüyorum. Hepsiburada gibi sitelerde 9.200 gibi fiyatlara bulunabiliyor ama Apple'ın kendi sitesinde 11.690tl, bu fiyat farkının sebebi ne sizce hepsiburada güvenilir mi bu konuda

KHaRooN0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emirhan Batmaz
Arkadaşlar Airpods Pro 2 almayı düşünüyorum. Hepsiburada gibi sitelerde 9.200 gibi fiyatlara bulunabiliyor ama Apple'ın kendi sitesinde 11.690tl, bu fiyat farkının sebebi ne sizce hepsiburada güvenilir mi bu konuda
ben dün sipariş verdim bu gün elime ulaştı hiç bir sıkıntı yok sıfır kutu satıcı hepsiburada dan almıştım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,680
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bence parasını etmez ya bende var pek farkını görmedim 🤣

sc4rled

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
657
İsim
scarled.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben dün sipariş verdim bu gün elime ulaştı hiç bir sıkıntı yok sıfır kutu satıcı hepsiburada dan almıştım
apple'da kutusunun üstüne lazer baskı yaptırılabiliyor, hepsiburada direkt baskısız yolluyor sanırım aradaki fiyat farkı bundan dolayı çok fazla

YazılımKafa

80+ Silver
tabii ki güvenilir. Apple ürünleri her zaman kendi sitesinde daha pahalı olur. Ayrıca airpods 2 yi kullanıyorum ve önermiyorum. İnternette azda olsa sıkıntılı yorumlar görmüştüm, takmamıştım ama doğruymuş. Kronik sorunlu bir model. Ürünlerin belli bir kısmı sorunlu. Bendekide sıkıntılı. Anc yi açıyorum ve dışardaki sesi kesmek yerine adeta içeri veriyor. Ortam sesi özelliği sürekli açık gibi davranıyor. Yürüme sesimi bile duyuyorum. Mikrofonuda az sesli bir ortamda çok kötü. Mikrofonu sadece sol veya sadece sağ yapınca biraz düzeliyor ama yinede kötü. Araştırırsan bu problemlerle ilgili şikayetler görürsün. Belliki sorunlu bir model.

YazılımKafa

80+ Silver
apple'da kutusunun üstüne lazer baskı yaptırılabiliyor, hepsiburada direkt baskısız yolluyor sanırım aradaki fiyat farkı bundan dolayı çok fazla
Alakası yok. Her zaman böyle fiyat farkı oluyor.

sc4rled

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
657
İsim
scarled.
tabii ki güvenilir. Apple ürünleri her zaman kendi sitesinde daha pahalı olur. Ayrıca airpods 2 yi kullanıyorum ve önermiyorum. İnternette azda olsa sıkıntılı yorumlar görmüştüm, takmamıştım ama doğruymuş. Kronik sorunlu bir model. Ürünlerin belli bir kısmı sorunlu. Bendekide sıkıntılı. Anc yi açıyorum ve dışardaki sesi kesmek yerine adeta içeri veriyor. Ortam sesi özelliği sürekli açık gibi davranıyor. Yürüme sesimi bile duyuyorum. Mikrofonuda az sesli bir ortamda çok kötü. Mikrofonu sadece sol veya sadece sağ yapınca biraz düzeliyor ama yinede kötü. Araştırırsan bu problemlerle ilgili şikayetler görürsün. Belliki sorunlu bir model.
airpods 4 nasıl sence

YazılımKafa

80+ Silver
airpods 4 nasıl sence
Gördüğüm kadarıyla daha az sorunlu bir model ama o parayı hiç haketmiyor. Anc siz model zaten alınmaz. Anc li olanda pro fiyatına geliyor. Yani hiçbir mantığı yok

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,680
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

tykrst99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kürşat Öcal
airpods 4 nasıl sence
Arabadaki ortalama ses sisteminden daha iyi bir ses sistemine sahip airpods pro 2 kesinlikle almanı öneririm diğer airpodsların o kadar da iyi olduğunu düşünmüyorum. Özellikle bass seviyorsan kesinlikle memnun kalırsın. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum hiçbir sorunuyla sıkıntısıyla karşılaşmadım. Ayrıca aktif gürültü engelleme modunda dış dünyayla bağlantını kesiyor resmen hiçbir şey duymuyorsun tamamen müziğe odaklanabiliyorsun.

Top Bottom