Neler Yeni

M300S mi, G203 mü alayım?

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
kilan embappe
m300s berbat değil kullandım gayet güzel 300tl ye almıştım şuanki fiyati için diyosanız ayrı
Her zaman gereksiz pahalı bır mouse'du. Kullandım güzel mouse derken ne ile kiyasliyorsunuz pardon? Kriter ne? Bozulmaması mi? Ofis mouseları da bozulmaz?

Yiarz08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Yiğit özcan
Her zaman gereksiz pahalı bır mouse'du. Kullandım güzel mouse derken ne ile kiyasliyorsunuz pardon? Kriter ne? Bozulmaması mi? Ofis mouseları da bozulmaz?
Şuan pahalı daha önce ucuzdu 57gr bir mouse rakipleri gamepower ve rampage ile kıyaslıyorum 300tl ye satıldığı zaman rakipleri onlardı bu kıytırık markaları almaktansa lenovo almak daha iyi belliki mouse u kullanmamışsınız gayet f/p mouse

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
kilan embappe
Şuan pahalı daha önce ucuzdu 57gr bir mouse rakipleri gamepower ve rampage ile kıyaslıyorum 300tl ye satıldığı zaman rakipleri onlardı bu kıytırık markaları almaktansa lenovo almak daha iyi belliki mouse u kullanmamışsınız gayet f/p mouse
Hayır. 300 TL ye satıldığı zamanlar 250 TL ye 6 ay boyunca Deathadder V2 sattı İtopya. Bu mouse hiçbir zaman kaliteli olmadı. F/P hiç olmadı.

Top Bottom