Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Gigabyte Gaming OC RX 7900 XT 20 GB 27.990 TL

Nixist

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Enes
AMD ye o kadar güven yok ki 20GB bellek ve muadili 4070 Ti Super den 6-7K daha ucuz olmasına rağmen yine de çok az tercih ediliyor.

Şu fiyata 4070 Ti Super in en dandik modelini koysalar anında siler süpürür millet ama AMD olunca satılmıyor.

Kimileri buna fanboyluk diyor ama alakası yok AMD = kalitesizlik.
Kimleri buna kalite diyor ama Nvidia = Fanboyluk

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,152
İsim
Emir
İşin aslında amd nin hiçbir ürünü sevmeme rağmen birçok amd ekran kartı kullandım dönem dönem. 6700XT kullanırken allah bir daha amd yoluna düşürmesin derdim, aldığım hataların yediğim mavi ekranların haddi hesabı yoktu. 4 ay önce 4070Ti super mi 7900XT mi derken gittim 7900xt aldım. en dandik 4070ti super den 5k daha ucuza geldiği için satın aldım. Valla 4 aydır kullanıyorum daha hiç bir hatasını görmedim. Yani demem o ki evet denildiği gibi 7xxx serisinde driver sorunu giderilmiş. Fiyat olarak da uygun bence alınabilir. Ha tabi bu model alınır mı bilemem. Benimki TUF.
6700xt kullanirken psunuz neydi?Meraktan soruuorum ileride 6700xt alabilirim

Nixist

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Enes
Aynen Knk
AMD=Kalitesizlik 😂😂😂

Nvidia ne oluyor bu durum'da
Nvidia=Ultra Max pro Ultimate Ben 10 kalite mi???(Tabi kesin öyledir)

Şimdi sen Samsun iPhone'dan daha fazla özellik sunuyor ama iPhone Daha fazla satıyor çünkü iPhone Kalitesi yani Samsung kakitesiz'de dersin😂

AMD kalitesi falan değil Sadece Nvidia kadar iyi değil Yani her zaman 1'ci olacak yani 1'ci dışında herkes çöp mü oluyor hayır sadece 1'ci kadar iyi olmamış oluyor o kadar

Ayrıca evet Nvidia ile AMD aynı fiyat olsaydı ve Nvidia VRAM konusunda da cimrilik yapmasa Tabi Herkes Nvidia alır ama sorun şu Nvidia Fiyatının hakkını kesinlikle vermiyor yani aynı performansı +daha fazla vramı AMD 30K'ya veriyorken neden Sırf dlls vs için +10-15K verelim??
Çok uzatmışsın ama güzel örnek kanka.Apple pazarı domine ediyor diye iPhone dışındakiler nasıl kalitesiz değilse Nvidia domine ediyor diye de AMD kalitesiz olmuyor.

goku010203

80+ Bronze
AMD ye o kadar güven yok ki 20GB bellek ve muadili 4070 Ti Super den 6-7K daha ucuz olmasına rağmen yine de çok az tercih ediliyor.

Şu fiyata 4070 Ti Super in en dandik modelini koysalar anında siler süpürür millet ama AMD olunca satılmıyor.

Kimileri buna fanboyluk diyor ama alakası yok AMD = kalitesizlik.
Amd = kalitesizlik?? Cahil insan yorumu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

25e alırım fazlası boş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
ibrahim
Bu yorumu yapabilmek için uzun süre amd kullanıp,sürekli sorun yaşamış olman lazım.Aksi takdirde söylediğin her şey boş
Yaşım 33, ben kendi kasamı toplarken daha ortalıkta AMD GPU diye bir şey yoktu ATI vardı sonrasında AMD ATI oldular en son ATI gitti AMD kaldı. ilk ekran kartım HD4330 (mobil) sonrasında masaüstüne geçtim HD4850, 5870, 6850, 6950, R7 265, R9 380, RX470, RX570, RX590, RX5600XT, RX6600 en son RX6800 ile finali koydum tabi bunlar sadece elime geçen kartlar aynı kartın misal 6850 nin en az 4-5 farklı modelini alıp satmışımdır yani güzel kardeşim elime Nvidia kartları da dahil edersen belki 50 ye yakın kart geldi geçti.

İşlemci tarafı da keza öyle AMD nin atlhlon serileriyle büyüdüm ben athlon II x2 işlemcisini alır bios dan 3.çekirdeği açar x3 yapardık, x3 de aynı şekilde x4 olurdu o zamanları gördük, yeni yetmeler gibi 1-2 yıldır işin içinde değilim.

Burada kendini donanım gurusu sanan bir çok arkadaştan fersah fersah fazla donanım kullandım, test ettim, deneyimledim.

Son olarak o gülen arkadaşlara sesleniyorum 27K ya 4070 Ti Super ve yine 27K ya 7900XT satılsa ilk tercihleri hangisi olurdu, hadi buyurun beraber gülelim 🤣

Şurada aynı fiyat bandında 1 tane 7900XT alacak allahın kulu yok halen daha popülerin karşısında olacam, farklı takılacam diye kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz.

AMD teknolojik olarak daha iyisini, daha kalitelisini yapsın AMD daha iyidir diyelim ama şuan Nvidia arayı fersah fersah açmış durumda.

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Göksel
Yaşım 33, ben kendi kasamı toplarken daha ortalıkta AMD GPU diye bir şey yoktu ATI vardı sonrasında AMD ATI oldular en son ATI gitti AMD kaldı. ilk ekran kartım HD4330 (mobil) sonrasında masaüstüne geçtim HD4850, 5870, 6850, 6950, R7 265, R9 380, RX470, RX570, RX590, RX5600XT, RX6600 en son RX6800 ile finali koydum tabi bunlar sadece elime geçen kartlar aynı kartın misal 6850 nin en az 4-5 farklı modelini alıp satmışımdır yani güzel kardeşim elime Nvidia kartları da dahil edersen belki 50 ye yakın kart geldi geçti.

İşlemci tarafı da keza öyle AMD nin atlhlon serileriyle büyüdüm ben athlon II x2 işlemcisini alır bios dan 3.çekirdeği açar x3 yapardık, x3 de aynı şekilde x4 olurdu o zamanları gördük, yeni yetmeler gibi 1-2 yıldır işin içinde değilim.

Burada kendini donanım gurusu sanan bir çok arkadaştan fersah fersah fazla donanım kullandım, test ettim, deneyimledim.

Son olarak o gülen arkadaşlara sesleniyorum 27K ya 4070 Ti Super ve yine 27K ya 7900XT satılsa ilk tercihleri hangisi olurdu, hadi buyurun beraber gülelim 🤣

Şurada aynı fiyat bandında 1 tane 7900XT alacak allahın kulu yok halen daha popülerin karşısında olacam, farklı takılacam diye kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz.

AMD teknolojik olarak daha iyisini, daha kalitelisini yapsın AMD daha iyidir diyelim ama şuan Nvidia arayı fersah fersah açmış durumda.
Herkes nvidia daha iyi demiş zaten ama nvidia iyi diye amd çöp olmuyor amd de fiyatına göre iyi performans veriyor diyor millet kendi kendine tribe girmişsin

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
856
İsim
Ben bilmem abdullah dayi bilir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum
ekran kartında katılıyorum amd işlemcisi fena ekran kartı çöp intel ekran kartında devrim yaratıcağını düşünüyorum
intel kartların devrim yaratacağını söyleyen birisinin amd kartları hakkında tek kelime bile söyleyememesi lazım 😁

Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
ibrahim
Herkes nvidia daha iyi demiş zaten ama nvidia iyi diye amd çöp olmuyor amd de fiyatına göre iyi performans veriyor diyor millet kendi kendine tribe girmişsin
Tribe neden gireyim dostum, yine söylüyorum AMD = kalitesizlik buna neden itiraz ediyorsunuz? kartın performansı kötü diyen mi var? yada kartın soğutmasına mı laf etmişim?

Dümdüz takoz gibi kart, en ufak bir teknolojik gelişim yok kartta o yüzden AMD = kalitesizlik diyorum çünkü yıllarca bir çok kartını kullandım.

DLSS, RTX, FG, AI gibi konularda zaten ara fersah fersah açıldı onu saymıyorum bile ama yahu bir firma 2024 yılında nasıl sanal çözünürlük artırmayı beceremez? buyrun AMD kullananlar sanal çözünürlük artırsın bakalım nasıl çalışıyormuş kendiniz görün. Nvidia da 2K monitörü DLDSR ile 4K ya çekiyorsun görüntü neredeyse native seviyeye çıkıyor cam gibi ama AMD de bu teknoloji çalışmıyor bile, bakın çalışıyor da Nvidia kadar iyi değil demiyorum hiç çalışmıyor rezilliğe bak.

Nvidia da reflex gibi muazzam bir teknoloji var hem CPU hem GPU gecikmeyi ciddi anlamda azaltıyor, aynı teknolojinin çakması AMD de var gecikme önleme ama açınca hiç bir fark olmuyor, var mı? var işte laf olsun diye var yersen. Bu örnekler daha uzar gider.

Kim ne kullanıyorsa kullansın umurumda değil ama kimse kalkıp da teknoloji özürlü AMD yi övmesin hiç samimi gelmiyor.

ErdemmK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Erdem

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Göksel
Tribe neden gireyim dostum, yine söylüyorum AMD = kalitesizlik buna neden itiraz ediyorsunuz? kartın performansı kötü diyen mi var? yada kartın soğutmasına mı laf etmişim?

Dümdüz takoz gibi kart, en ufak bir teknolojik gelişim yok kartta o yüzden AMD = kalitesizlik diyorum çünkü yıllarca bir çok kartını kullandım.

DLSS, RTX, FG, AI gibi konularda zaten ara fersah fersah açıldı onu saymıyorum bile ama yahu bir firma 2024 yılında nasıl sanal çözünürlük artırmayı beceremez? buyrun AMD kullananlar sanal çözünürlük artırsın bakalım nasıl çalışıyormuş kendiniz görün. Nvidia da 2K monitörü DLDSR ile 4K ya çekiyorsun görüntü neredeyse native seviyeye çıkıyor cam gibi ama AMD de bu teknoloji çalışmıyor bile, bakın çalışıyor da Nvidia kadar iyi değil demiyorum hiç çalışmıyor rezilliğe bak.

Nvidia da reflex gibi muazzam bir teknoloji var hem CPU hem GPU gecikmeyi ciddi anlamda azaltıyor, aynı teknolojinin çakması AMD de var gecikme önleme ama açınca hiç bir fark olmuyor, var mı? var işte laf olsun diye var yersen. Bu örnekler daha uzar gider.

Kim ne kullanıyorsa kullansın umurumda değil ama kimse kalkıp da teknoloji özürlü AMD yi övmesin hiç samimi gelmiyor.
dostum yalan niye konuşuyorsun 6700xt ile rdr2 vsr ile 4k ayarına alıyorum mis gibi çalışıyor

al bak 2k monitörde oyunu 4k açıp cam gibi görüntü alıyorum ve 55 60fps
videoyu bi arkadaş sıcaklık değerlerini istemişti diye almıştım

Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
ibrahim
dostum yalan niye konuşuyorsun 6700xt ile rdr2 vsr ile 4k ayarına alıyorum mis gibi çalışıyor

al bak 2k monitörde oyunu 4k açıp cam gibi görüntü alıyorum ve 55 60fps
videoyu bi arkadaş sıcaklık değerlerini istemişti diye almıştım
Ne yalanı dostum daha 3-4 ay öncesine kadar RX6800 kullanıyordum hiç bir oyunda görüntü kalitesini iyileştirmiyordu, evet çözünürlük 3840x2160 ama görsel kalite 4K ile yakından uzaktan alakası yoktu. Driverlar ile düzelttilerse aferin AMD ye 2025 e giricez...

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Gökhan
intel kartların devrim yaratacağını söyleyen birisinin amd kartları hakkında tek kelime bile söyleyememesi lazım 😁
amd çıkışta performansı düşük gelir driver güncellemeleri ile bir iki seneye performansı ve stabiliteyi artırırlar. bu yüzden finewine derler amd için
tabi bu olay ürün çıktığı zamanki driverinin yeterince stabil ve performanslı olmadığından da kaynaklanıyor.
guess who is the next finewine king? Thats right it is team blue

Top Bottom