Neler Yeni

Sevdiğim kıza alabileceğim küçük hediyeler

imZen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör, Kulaklık, Anime, Manhwa

Bakiki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Baki Değirmenci
kral benim cevap arada kaynadı onun sevebilceği anlamlı bir kolye yada bileklik al bunu görünce sana yakışcağını dusundum dersin
Aslında güzel fikir bu da işte gidip pendik çarşıdaki takıcılardan da öyle takı almak cok istemiyorum kalitesiz cünkü. Belki böyle düşünmemem lazım da çünkü o da arada sırada pendiğe gelip alıyomus buralardan bişey bu çakma muhabbeti falan hiç yapmaz. Ama hediye olarak ben kendime yakıstıemıyorum öyle diyim. Tabi gidip suan altın kolye falan da almam suan kdmsöwödöw

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,921
İsim
Orkun
kardeş sen olayın içinde olmayan biri olarak tek yönlü bakıyorsun rahatsın..adam attığın adımın yan etkilerini sonraki gelişmeleri içine gireceği durumu da hesaplamak zorunda..evdeki hesap çarşıdfaki hesap olayı olursa büyük hayal kırıklığı olur
hak veriyorum bu dediğine ama hayat her noktasında hesap kitapla yürümüyor, bu tarz ince işlerde beklemek, çekinmek, kararsız kalmak, ertelemek en büyük hata

zamanında çok yaşadım en kötüsü geç kalmak, sevdiğin kişiyi bir başkasıyla görmek istemiyorsan hesabına kitabına fazla bakmadan adım atmak çok önemli

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Aslak
Aslında güzel fikir bu da işte gidip pendik çarşıdaki takıcılardan da öyle takı almak cok istemiyorum kalitesiz cünkü. Belki böyle düşünmemem lazım da çünkü o da arada sırada pendiğe gelip alıyomus buralardan bişey bu çakma muhabbeti falan hiç yapmaz. Ama hediye olarak ben kendime yakıstıemıyorum öyle diyim. Tabi gidip suan altın kolye falan da almam suan kdmsöwödöw
bilemedim ne kadar dır dost sunuz ?

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Kadir
Hocam böyle bi etkinlikte açılmayın hoş olmayan şekilde ilerlerse tüm etkinliğin içine edilir birinden biliyorum

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Aslak
hak veriyorum bu dediğine ama hayat her noktasında hesap kitapla yürümüyor, bu tarz ince işlerde beklemek, çekinmek, kararsız kalmak, ertelemek en büyük hata

zamanında çok yaşadım en kötüsü geç kalmak, sevdiğin kişiyi bir başkasıyla görmek istemiyorsan hesabına kitabına fazla bakmadan adım atmak çok önemli
erken gitmek de beraberinde sorunlar doğurabiilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,914
Üyeler
164,748
Son üye
Emo35
Top Bottom